Ayna Dekorasyon Fikirleri İsteyenler Gelsin Kızlar

admin

admin

Administrator
Yönetici

Ayna Dekorasyon Fikirleri Ayna Dekorasyonu Örnekleri Kadınlar Kulübü Forum'da sizleri bekliyor.


Hemen hemen her gün hatta günde belki birden fazla kere dışarı çıkarken bir yere giderken üstümüze başımıza çeki düzen veriyoruz ve mutlaka ruj kullanırken saçlarımızı tararken ne bileyim her halukarda aynalara bakıyoruz kızlar. Peki bu aynaları nasıl seçiyorsunuz. Aynanın da dekorasyonu olur mu diye düşünmeyin tabiki olur olmaz diye bir şey var mı ?

Evlerinizin uygun köşelerinde yatak odalarında wc girişlerinde sürekli olarak aynalar kullanıyorsunuz. Bunların dekorasyonu da var hemde ne dekorasyon. Sizlere fikirler vermek adına bir kaç model ile işe başlamak istiyorum. Tamam hepsi olanı yani biz güzellikleri gösteriyor ama ona bakmayanlar evimize gelen misafirler arkadaşlarımız, akrabalarımız aynanın dış yüzeyine baktığında da gıpta ile bakmasın mı ? Ne kadar güzel dekorasyon olmuş demesin mi ? Ayol kıskanılmayağ mı :D:D Boy aynası dekorasyon fikirlerini sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz. Ola ki aynalar ile ilgili bir değişiklik yapacaksınızdır modellere bakarak kendiniz neler istediğinize karar verebilirsiniz kızlar.



Eskitme mobilya duvar aynası fikri.jpg

Boy aynası olarak eskitme ağaç kullanılarak yapılmış en beğendiğim ayna örneklerinden birisi yatak odalarınızda buna benzer bir boy aynası kullanarak ne kadar büyük fark yaratacağınızı bi düşünün kızlar.
Ferforje boy aynasına örnek.jpg
Güllü çiçekli desenli duvar aynası.jpg

Denizden çıkan kabuklar ile ve deniz yıldızı şekli verilerek kullanılan bu aynanın evin girişinde nasıl duracağını bir düşünün. Özellikle kum beji renkli bir duvara asılı ise mikemmel duracaktır.
kare boy aynası dekorasyon örneği.jpg
Koltuklu ahşap boy aynası.jpg

Antre girişinde holde kullanılacak bu aynayı da çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Nasıl harika değil mi ?
Taşınabilir beyaz boy aynası örneği.jpg
 
Üst