Ayva detoksu ile zayıflayanlar yoruma gelin

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ayva detoksu ile zayıflayanlar kadınlar kulubü ayva detoksu yapanlar hamilemiyim forum'da.​

Kızlar tam ayva zamanı acaba diyorum evde kala kala kiloları aldık da ayva detoksu yapsam mı? Ayva detoksu yapanlar ve olumlu sonuç alanlar varsa nasıl yaptığınızı ve ne kadar kilo verdiğinizi söyler misiniz? Ayva detoksu nasıl yapılır? Kaç gün uygulamak gerekir? Ayva oldukça tok tutucu bir meyve imiş. Normalde ben sade bile yiyemem ama detoks işe yarıyorsa deneyebilirim doğrusu.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ayva hem bağıklığı güçlendirici hem tokluk sağlayan hem şekeri dengeleyen hem de yağ yakıcı bir özelliğe sahiptir. Ayva cilt sağlığına da iyi gelmektedir. Yani kısacası faydaları saymakla bitmez ayvanın. Hanımların hem severek yaptığı hem de eminim ki sizi zorlamayacak bir detoks yöntemi ayva ve yoğurtlu detoks. Hazırlanışı da çok kolay hanımlar. Diyetisyene de bir danışmada fayda var her ne kadar zararsız görünse de ayva detoksu yapmalı mı sormakta fayda var. Yani kronik rahatsızlığınız varsa uzun süreli düzenli ilaç kullanıyorsanız mutlaka danışın.

''Ayva detoksu nilay keçeci''​

  • Bir ayvayı rendeleyin
  • İçerisine 3 yemek kaşığı ev yoğurdu ekleyin
  • Üzerine keten tohumu ya da chia tohumu ekleyin
  • Ara öğün olarak tüketebilirsiniz.
Bu detoksu en fazla 2 gün uygulayın der detoksun sahibi. Fazlasını yapmayın. Ama bu ayva detoksunu yaparken ara öğünde tüketin yağacağınız detoksu. Sabah hafif bir kahvaltı ile başlayın. Yanında bir dilim ekmek ve şekersiz çay. Öğlen sebze yemeği tercih edebilirsiniz. Akşam yemeğinde sadece bu detoksu uygulayın. Ayva ve tarifteki şeyleri yiyin. Ertesi sabah kilo vermiş olarak kalkıyormuşsunuz. Hadi bakalım deneyin ve bizimle de durumu paylaşırsanız seviniriz.

Arkadaşlar ayva detoksunun içinde de yer alan yoğurt özellikle çok faydalı hayatımızdan çıkarmamamız gereken bir besin. Yoğurt suyu da aynı şekilde o kadar faydalı. Hemen aşağıdaki yazımızdan o zaman ''Yoğurt suyunun faydaları nelerdir'' linkten tıklayabilirsiniz.

 
S

sorumvar

Member
Yapınca yorum yazarım inşallah güzel sonuçlar alırsam :)
 
Üst