Bağışıklığımı artırmak için soğan bal karışımı nasıl?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Soğan bal karışımı kadınlar kulubü soğan bal karışımı kaç gün kullanılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bağışıklığım çok düşük bunu da her kış 6 kere hasta olmamdan biliyorum. Ne yapsam bilmiyorum soğuk algınlığı boğaz şişmesi her kış yakamı bırakmıyor. Yazın bile terleyip üşütsem yazın ortasında boğazım şişebiliyor. Ateşlenip rahatsızlanıyorum. Soğan ve bal karışımı her derde deva olduğunu duydum da bilenler varsa yazabilirler mi acaba? Nasıl tüketiyorsunuz? Soğan bal karışımı kaç gün kullanılır? Bağışıklığa iyi geliyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Arkadaşım soğan zaten her derde deva. Hani Abd başkanı Washington bile bağışıklığı güçlendirmek ve hasta olmamak için soğan yermiş çiğ çiğ. Daha ne diyeyim elin amerikalısı bile soğanı çiğ çiğ yiyorsa biz Türküz soğanın her türlüsünü yememiz lazım. Bal da aynı şekilde her derde devadır ikisinin etkisi bomba etkisi yapıyor diyorum arkadaşım. Kış geldi korona hemen yanı başımızda. Kendimizi güçlendirmeliyiz bu belayı da inşallah def edeceğiz Allahın izniyle. Özellikle öksürüğün çaresi deniyor bu karışım ama bence bağışıklığınıza da etkisi olacaktır hasta olmadan bile deneyebilirsiniz. Ben de hasta olduğum zaman ilaç antibiyotik kullanmak istemem hiç. Özellikle hem ılık su limon filan tüketirim. Siz de ilaçsız hastalığınızı geçirmek ya da hiç hasta olmamak için soğana ve bala yer verin hayatınızda. Ama şunu da belirteyim şeker hastalığınız varsa balı, mide sorunlarınız ve basur varsa soğan daha da azdırabilir aman dikkat. Şimdi gelelim soğan bal karışımı nasıl yapılır?

''Soğan bal karışımı nasıl yapılır?''​


  • Bir büyük soğanı dörde bölün bir kavanoza koyun
  • Üzerine bal dökün soğanları kapatacak kadar olsun
  • Ağzını kapatın 3-4 saat bekleyin sulansın
  • Yetişkinlerde günde 3 defa 1 yemek kaşığı olarak tüketilebilir.
  • Çocuklarda günde 3 defa 1 tatlı kaşığı verilebilir.
Soğanın her derde devası olduğunu söylemiştim değil mi? Peki hamile kalmak isteyen kadınlarda da etkisi var mı? ''Soğan kuyu kürü kullananlar faydaları yapılışı tüm cevaplar burada'' yazımızı okumalısınız hanımlar.

 
Üst