Banyo fayansında kullandığınız temizlik püf noktaları neler?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Banyo fayansları nasıl temizlenir kadınlar kulübü banyo fayansı temizliği hamilemiyim forum'da.​


Evleneli 3 ay oldu ve ailemle aramızda neredeyse 700 km var. Haliyle ev temizliği ve yemek gibi işler bana kalıyor. Bunları da layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Yalnız görümcemler bizi ziyarete geldiler ve görümcem banyo böyle mi temizlenir? Fayansların kirliliğine bak gibi laf dokundurmaları oldu. Bu konuda acaba yapığım eksik bir yan var mıdır öğrenmek istiyorum. Banyo fayans temizliği adım adım nasıl yapılır bu noktada yardımcı olabilir misiniz? Banyo fayanslarınızı nasıl temizliyorsunuz sizler?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle Allah mutlu ve mesut etsin. Bir ömür bir yastıkta kocatsın iyi dilek ve temennilerimi sunmak istiyorum. Şimdi gel gelelim diğer hususlara. Kaynana ve görümceler sadece senin için değil, dünya tarihinde tüm gelinlere laf sokmadan dayanamıyorlar zaten bu açıdan lütfen içinizi rahat tutun. Bununla birlikte 20 yıllık temizlik tecrübelerimi sizinle paylaşayım. Kaldı ki temizlik noktasında kaynanamın da takdirini almış biriyim hadi o zaman başlayalım. Evvela temizlik yapmadan önce gerekli ekipmanların hazır olduğundan emin olun. Temizlik eldivenleri (Ellerin tahriş olmaması için gerekli. Sonra herifin ellerinden tiksinmesin ) temizlik süngerleri, fırçalar, mikrofiber temizlik bezleri, temizlik ürünleri (Deterjan, özel formüllü uygulayıcılar vb.) maşrapa veya tercihe göre hortum olması gerekiyor. Fayansları öncelikle nemlendirmek veya ıslatmak gerekiyor. Ardından banyo fayans temizliği için tüm marketlerde satılan temizlik ürünlerinden birini tercih ederek (tercihen bilindik markaları alın) fayanslara sıkıp mikrofiber bezi kullanarak ovalamak gerekiyor. Özellikle zor lekeler ile mücadelede fırça da kullanabilirsiniz. Sonrasında ise mikrofiber bezinizi değiştirerek ve bol bol durulayarak fayansları çamaşır suyundan arındırmak ve temizlemek gerekiyor. Bu şekilde bakan gözleri kamaştıracak bir temizlik elde edebilirsiniz.

Bir misafirimizin sorusu üzerine sizlerle mutfak dolapları nasıl temizlenir püf noktaları ile kullanılan ekipmanlarla sizlere yardımcı olacak güzel bilgiler yer alıyor. Hemen aşağıdaki linkten ''mutfak dolapları nasıl temizlenir bi deyiverin bana yaa'' yazımıza ulaşabilirsiniz hanımlar.

 
Üst