Bebeğimin odasına hava nemlendirici almayı düşünüyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kiwi ultrasonic hava nemlendirici yorum kadınlar kulubü kiwi ultrasonic hava nemlendirici kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar arkadaşlar size bir şey sormak için geldim. Bebeğim var 2 aylık doktorumuz da eve bebeğin odasına buhar makinesi almamızı söyledi de ama hangi marka iyidir bilemiyorum. Kiwi gördüm bimde acaba nasıl. Alıp kullananlar var mı? Memnun musunuz? Bebeğimin odası kuru kalmamalıymış. Aldığı hava kuru ve soğuk olursa boğazı kururmuş. Bu da bebekler için iyi değil. Kiwi ultrasonic hava nemlendiricisi nasıl memnun iseniz yorumda belirtirseniz sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çocukların bebeklerin odasının kuru olması soluduğu havanın bu şekilde olması nedeniyle boğazı burun kanalları kurur ve bu solunum yolları sıkıntısı soğuk algınlığına kadar yolu vardır. Buhar makineleri odada nem seviyesini ayarlayabilen dengede tutan araçlardır. Artık her bilinçli anne baba evlerinde bebeklerinin odalarında buhar makinesi de bulunduruyor. Peki ya bilinçsizce kullanılırsa ne olur? Buhar makinesini aldınız tamam ama eğer evde neme ihtiyaç yok ise o an açılmamalı yani nem oranı odada %40-50 olması normaldir. Üzerine çıkması da normal değildir. Onun için buhar makinesi alırken nem ölçerde edinseniz iyi olur derim ben. Buhar makinesi aldığınızda mutlaka suyu bittiğinde sürekli makinenin içi temizlenmeli. Eğer yıkanmaz ise buhar makinesi içindeki kirler buharı soluyan bebeğinize zarar verebilir. Kiwi ultrasonic hava nemlendiricisi 8 saate kadar çalışabilen kapasitesi bulunmakta. 2.2litre su koyuyorsunuz haznesine bu 8 saate kadar bitmiyor. Sonrasında ise bakmanıza gerek yok su bitmiş mi diye kendisi uyarı veriyor zaten. Trendyolda 176 lira gibi bir fiyattaydı indirimde olan başka satıcıların ürününe de bakmak gerekir.

Çocuğunuzun hasta olmaması bağışıklığının daha güçlenmesi için ilgileneceğiniz bir yazı paylaşmak istiyorum daha doğrusu bir misafirimizin sorusu üzerine konuya açıklık getirdik diyelim. Her çocuğu olanların okuması gerekir bence. ''Çocuğumun bağışıklığını nasıl güçlendirebilirim'' konumuza aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

 
Üst