Bebeland Islak Mendil Kullananlar Bebeğim İçin Kullanabilir miyim

• Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebeland ıslak mendil kullananlar kadınlar klubü bebeland ıslak mendil fiyatı kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Yakında bebeğim olacak bende yavaştan hazırlanmaya başladım. Hastane çıkışını bezini filan aldım ıslak mendilde karar veremedim. Komşumun biri bir marka önerdi şokta ve çok çok ucuz dedi. Tabii aklımda tereddüt kalmadı değil. Bu kadar ucuz ve kaliteli midir acaba diye. Ben de buraya yazmaya karar verdim. En azından birçok kişi fikir verebilir bana. Bebeland ıslak mendil markasının yenidoğanı da varmış kızlar ıslak mendil bana göre çok önemli sizce almalı mıyım ne dersiniz?

admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ne kadar güzel heyecanlar bunlar. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız. Konuya gelecek olursak ben yenidoğan için her şeyin en sağlıklısını almanızdan yanayım. Etraftan duyduğunuz ürünler markalardan ziyade bebeğinizin sağlığını düşünerek ve hassas bir cilde sahip olduğunu düşünerek ona göre tercihlerinizi yapmanızdır. Islak mendil konusunda da ben bebeklerime unibaby yeni doğan kullanıyordum ve çok memnundum. Hem ıslak mendil hem alkol paraben kesinlikle yok kokusu bile yok sadece ıslak mendil yani. Çocukları hiç tahriş etmiyordu. Hemen size bebeğiniz olacaksa kız bebek bebek isim önerilerini aşağıdaki like bırakıyorum.

Ayrıca buradan da Kuranda geçen bebek isim listesine linkten ulaşabilirsiniz. Sağlıkla kucağınıza almanızı dileriz.