Belim Tutuldu Çaresi Nedir Fenalardayim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Belim tutuldu ne iyi gelir kadınlar kulübü belim ağrıyor hamilemiyim forumda.​

Hanımlar kaç gündür belim bana izin vermiyor iş yapayım 4 çocuğum var iş guc derken herhalde kendimi yiprattim yordum. İnanın ne eğilebiliyorum, ne de dogrulabiliyorum. Buna sebep nedir ve çaresi nedir böyle giderse ben korkuyorum bu tutulma böyle kalacak diye. Ağrıdan ziyade daha çok tutulma yani hareket kabiliyetimi kısıtlandığı için sıkıntıdayim. Hanımlar bel tutulmasina ne iyi gelir lütfen yazın.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ama bel ağrısı çok önemli bir durum. Buna ne iyi gelir diye soracak olursan buna bir tavsiyede bulunmak yanlış olur. Bel ağrısı şakaya gelecek bir durum değil. O yüzden hemen bir fizik tedavi uzmanına görünmelisin. Biz sana buradan bir şey onersek ve geçmese doktora gittiğinde de fıtık olmuşsun dese biz vicdan azabı çekeriz. Doktor olmadığımız için tedavi önermek doğru olmaz. Bel ağrın varsa bence ileri gitmeden hemen doktora danışmalısınız. Tabi şunları da yapmanız bel agriniza iyi gelecektir. Özellikle yattığıniz yatak bunu çok etkiliyor. Ağrıyı ağrı kesici ile geçirmek yerine hemen erken müdahale edip doktora görünmelisin.

Vücut ağrıları bizi günlük hayatımızdan geri koyar. İşlerimizi yavaşlatır, cocuklarimizla ilgilenemez hale geliriz. Kol ağrısı nedenleri ve tedavi yöntemleri hemen aşağıdaki linkte.

 
Üst