Bilgisayar klavyesinde alt satıra nasıl geçilir anlatır mısınız?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bilgisayar klavyesinde alt satıra nasıl geçilir kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​

Gençler yaa bu laptop ya da bilgisayar klavyesinde alt satıra geçmenin yolları nedir. Telefon kullanmaktan bilgisayar hakkında bir şey bilmiyoruz. Şuan da da telden yazıyorum bilgisayarda nasıl oluyor klavye üzerinde alt satıra geçmek için ne yapıyoruz. Nasıl ki bir nesil el yazısı mektubu bilmiyorsa nasıl yazılır. Şimdiki nesil de telefonla uğraşmaktan bilgisayarları görmez oldu. Ne günlere kaldık.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Değerli misafirimiz. Öncelikle laptop ve bilgisayarlardaki klavye aracılığı bu sistemleri kullanabiliyoruz. Laptop ve bilgisayarlarda normalde bir sistem üzerinden yazı yazarken enter tuşu ile aşağı satıra geçeriz. Ama whatsapp web ya da skype gibi uygulamalarda yani bilgisayar üzerinden açtığımızda o uygulamaları kullanırken yazdı yazdığımızda alt satıra inmek için enter işe yaramaz. Shift+enter tuşu ile alt satıra inme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulamalarda yazı yazarken enter alt satıra inmek yerine mesajı gönderir. Yani her yerde enter alt satıra inme işlemini gerçekleştirmez. Deneyin görün:)

Ağır abi doğum günü mesajları ilgilileri için linkini hemen aşağı paylaşıyorum. Sevdiğiniz bir abinize doğum günü kutlama sözleri ile gönlünü alabilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Aynen Whatsup ta da yazarken alt satıra geçmek için bilgisayarda özellikle shift te basık tutarak enter tuşuna basıyoruz öyle aşağı iniyor :D:D
 
Üst