Brita sürahi kullananlardan olumlu olumsuz yorum bekliyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Brita sürahi kullanıcı yorumları kadınlar kulübü brita sürahi kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Reklamlarda gördüm ve alan herkes de çok memnun sanki brita sürahiden. Acaba memnun olanlar ya da memnun kalmayanlar yorum yapabilir mi? Musluk suyu içilmiyor İstanbul'da yaşıyoruz malum gerçi nerenin suyu temiz ki artık. Hazır su da her zaman alamıyoruz en iyisi brita sürahi alıp suyu taptaze filtreden geçirip mis gibi içsek diyorum. Daha çok alma taraftarıyım ama bazı şikayet yorumları da gördüm sizlere de sormak istedim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Malum dünyanın hali kötü bırakın temiz suyu temiz hava bulduğumuza şükür edeceğiz. Dediğiniz gibi hazır su almak ta sürekli alacağınıza en azından böyle bir su arıtma sistemi alsanız daha karlı olursunuz. Brita da oldukça tercih edilen markalardan biri. Temiz pislikten arınmış su her zaman sizinle olacak verdiğiniz paraya değer diye düşünüyorum. Brita akıllı sürahi suyun içinde yer alan krom kireç ağır metalleri temizleyerek daha sağlıklı, icilesi bir su sunar size. Kendini çok övdüğü kadar var bence kullanan herkes memnun. Kalite ve garantili ürün. Suyun çok önemli olduğu şu hayatta sizde suyunuzu sağlıklı içmek için tercih edebilirsiniz. Su hayattır evet doğru ama musluklardan hayır. Bunun için musluktan su icebilmek için de kaliteli bir filtre kullanmak gerekir. Arkadaşlar öyle aman aman bir fiyatı da yok. Trendyol da 178 TL ye gördüm.

Su demisken yoğurt suyunun faydaları nelerdir merak ettiniz mi hiç? "Yoğurt suyunun faydaları nelerdir" yazımızı inceleyerek yoğurt suyuna daha farklı gözle bakabilirsiniz.

 
Üst