Burun estetiği yaptıran kadınlar ve bilmesi gerekenler

admin

admin

Administrator
Yönetici
Burun estetiği yaptıran kadınlar ve bilmesi gerekenler

Günümüzde estetik ameliyatlar bayanlar ve erkekler tarafından bayağı rağbet görmeye başladı.Dış görünümünden rahatsız olanların genelde en sık yaptığı estetik ameliyatlardan biri de burun estetiği.Kemerli burunlar,yassı burunlar,büyük burunlar bir çok kişi burnunun bu tür ,mevcut görünümünden rahatsızlık duyup estetiğe başvurmak istese de korkuyor. Bizde burun estetiği yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyenler için bir araştırma yaptık. Estetik burun ameliyatı ağrılı bir işlemmi,estetik burun ameliyatı nasıl yapılır,estetik burun ameliyatı yaptıranlar hakkında tüm detaylar yazımızın devamında.

Her yıl bir milyon dan fazla kişi estetik burun ameliyatı yaptırıyor.Başvuru yapanların çoğunda görünüm olarak bozukluk olsada, bir çoğu buruna estetik bir görünüm kazandırmak istiyor.Burun ucu kaldırma,buruna kavis gibi.Estetik burun ameliyatı burundaki görünümü düzeltmenin yanında fonksiyonlarınıda iyleştiriyor. Burnunda et olanlar ve burun kemiği yamuk olanların ameliyat sonrası nefes alışları düzeliyor.

Estetik burun ameliyatı yaptırmadan önce kesinlikle iyi bir araştırma yapın. Öncelikle istediğiniz ,hayalinizde ki burun için doktor seçiminizi iyi yapın.Bir çok doktor doğal görünümlü burunlar yapıyor ve kimse estetik ameliyat olduğunuzu anlamıyor.Farkedilen sadece yüzünüzdeki değişim ve güzel bir ifade.Çok kalkık kavisli burunlardan uzak durun. Zira günümüzde bu tür burunları yapan bayanlar aynı tornadan fırlamış gibi birbirinin benzeri.Bu tür burunlar surete donuk anlamsız bir ifade veriyor. Donuk bir yüz ifadesi hiçte çekici değil.

BURUN ESTETİĞİ SONRASI ŞİŞLİK ÖDEM AĞRI KANAMA DURUMLARI

Estetik burun ameliyatı öncesi iyi bir hekim,hayalinizdeki burun belirlendikten sonra sizden bir takım tetkitler istenecek .Ameliyat esnasındaki komplikasyonları önlemek amacı ile. Her şey yolunda ise ameliyata gireceksiniz .Ameliyatta ,burnunuza yapılan işleme göre yaklaşık 1,5 - 2 saat kalırsınız.Ameliyat sonrası burnunuzda başınızda ağrılar şişlikler olucaktır. Hekiminiz her türlü önlemi alarak olası komplikasyonları önliyecektir. Ertesi gün taburcu olucaksınız. Eve dönüşte sırt üstü uzanacaksınız. Burnunuzu olası darbelerden uzak tutacaksınız.

Ameliyat sonrası aksırmalar olucaktır.Ağzınızdan aksırmaya çalışın kendinizi kasmayın.Uzanırken sağa sola eşit saatlerde durmaya çalışın.Burnunuzun sağa sola meyil almasını önleyeceksiniz. Ameliyattan bir kaç gün sonra burnunuzdan sarı akıntılar gelecektir. Bunu burnunuzu zorlayarak,sümkürerek temizlemeyin.Görüneni temizlemek yeterlidir.Ameliyattan sonraki dört hafta boyunca ağır faaliyetlerden kaçınılmalıdır.Gözlük kullanılmamalı, güneşten de korunulmalıdır

Burun estetiği ameliyatı sonrası burnunuz zaman zaman değişim gösterecektir.Bazen çok düzgün,bazen yamuk görüntüler şişlikler olacaktır .Asla moralinizi bozmayın.Burun 6 ay içinde istenilen şekli alıcaktır.Ama net görünüm 1 yılı doldurunca oluşuyor. Hekiminiz önemli detaylar hakkında sizi bilgilendiricektir .Estetik burun hakkında sorularınız olursa bu başlık altından bizlere yönlendirebilir,en kısa zamanda sorularınıza yanıtlar alabilirsiniz.
 
Üst