Çiğ sarımsak tüketmek zararlı mı yoksa faydalı mı arkadaşlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çiğ sarımsak yemek zararlı mı kadınlar kulübü çiğ sarımsak yemenin faydaları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar birkaç gündür her gün aç karnına 1 adet çiğ sarımsak yutmaya başladım. Sizce çiğ sarımsak yemek zararlı mı rüyada çiğ sarımsak yemenin faydaları nelerdir? Böyle sabahları aç karnına çiğ ve bütün halde yatıyorum ama bunun herhangi bir zararı var mıdır çok da merak ediyorum bunun için size sormak istedim. Sarımsağın doğal antibiyotik olduğunu biliyordum ama yeni yeni çiğ şekilde tüketmeye başladım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çiğ sarımsak tüketmek tabii ki de zararlı değil hatta aksine çok faydalı ama tansiyon sorununuz varsa bu şekilde tüketmemeniz gerekiyor çiğ sarımsağı bütün olarak yutmamaniz gerektiğini söylüyor uzmanlar şu şekilde tüketmek daha doğru olur diyorlar çiğ sarımsağı yiyerek tüketebilirsiniz yemeklerinize yoğurdunuza katarak bundan faydalanabilirsiniz. Dediğim gibi çok faydalı ama aynı zamanda eğer çalışıyorsanız Sosyal ortamlara giriyorsanız o zaman dikkatli olmanız gerektiğini belirtmek isterim çünkü ziran sarımsak kokusu fecidir. sarımsak hem bir antioksidan hem hastalıklara karşı koruyucu bağırsakları düzenleyici daha bunun gibi birçok faydası bulunmakta cildinize bile iyi gelen bir şey bu sarımsak.

Şimdi sarımsakla ilgili güzel bir konu paylaşmak istiyorum sizinle "sarımsak antibiyotik yapımı" mutlaka incelemenizi tavsiye ederim aşağıdaki linkten konumuza ulaşabilirsiniz.

 
Üst