Çocuğumda tırnak mantarı oluşmuş olabilir mi yardım edin

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çocuklarda tırnak mantarı kadınlar kulübü çocuklarda tırnak mantarı nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar merhabalar benim 3 yaşında bir çocuğum var iki gündür tırnağında bir sıkıntı var anlayamadım. Bu tırnak mantarı olabilir mi acaba yani tırnağının hemen dibinde bunu nasıl geçirebiliriz. Çocuklarda tırnak mantarı görülür mü daha 3 yaşında ve nereden nasıl olduğunu hiç bilmiyorum mantar için bir yerden bulaşmış olması gerekmiyor mu inşallah bu mantar değildir.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Şimdi şöyle söylemek istiyorum çocuğunuzun tırnağındaki sıkıntının ne olduğunu bilmiyorsanız kafanıza göre herhangi bir tedavi uygulamayın evet mantarda olabilir ya da basit bir yara da olabilir onun için kendiniz müdahale etmeyin lütfen benim size tavsiyem bir cilt uzmanından randevu alıp çocuğunuzu göstermenizdir belki de çok ufak bir problem var tırnağında mantar olduğunu düşünerek farklı bir şey uygularsanız daha kötü olabilir çocuğunuzun parmağı eğer mantar ise zaten doktora götürmeniz de fayda var. Tırnak mantarları ne kadar kısa sürede tedaviye başlanırsa o kadar daha iyi sonuç alınmaktadır.

Travazol krem de çok sorulan sorulardan biri bunun için sizinle aşağıdaki linkte "travazol krem ne için kullanılır kızlar yardım" konumuzu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst