Çocuklar İçin Örgü Hırka Modeli Arıyorum Kolay Olsun

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çocuklar için hırka modelleri kadınlar klubü örgü çocuk hırka modeli hamilemiyim forum'da.​

Yakında teyze oluyorum bana kolayından güzel olan çocuk hırka modeli önerir misiniz. Hatta yapılışı da olsa çok sevinirim kızlar çok bilmiyorum örgü yapmayı. İlk kez yeğenimin hatırına deneyeceğim bende. Güzel olur yürürse bakarsınız satışa başlarım:) Bu arada kız hırka model yapılışı önerirseniz çok sevinirim. Tam ocak gibi yapacak doğumu ablam ben de ocağa kadar yetiştiririm inşallah gerçi bir iki yaş büyük yapsam seneye filan giyer artık.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ne güzel heyecanlar bunlar yaa keşke hep böyle güzel haberler alsak keşke bu yıl öyle kötü geçti ki Rabbim daha beterlerini göstermesin inşallah. Neyse siz de demek teyze olacaksınız. Kış da geliyor insanın öresi geliyor böyle havalarda. En güzel hediye belkide sevdiklerimize el emeği göz nuru örgüler öyle değil mi? Hemen aşağı bir link bırakacağım sizin için en güzel kız için örgü hırka modeli yapılışı. Youtube de sağolsun valla her şeyi oradan öğreniyoruz. Örgü yaptıkça insan stres sıkıntılarından da uzak duruyor aslında en güzel terapi.


Alttaki yazımızdan tunus işi battaniye konumuza da göz atabilirsiniz. Bir battaniye de harika bir hediye olabilir hem de ömürlük bir hediye.

 
Son düzenleme:
Üst