Davines şampuan ile ilgili neler biliyorsunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Davines şampuan kullananlar kadınlar kulubü davines şampuan kullanan var mı hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar ya bir şampuan duydum da biraz pahalı ama kullanımına dair nette çok açıklayıcı yazı bulamadım. Davines şampuan acaba kimler kullanabilir. Benim saçım yağlı olur mu ne dersiniz? Bir de davines şampuan nereden satın alabilirim? Fiyatı uygun olan bir yer var mı? Kullananlar tavsiyelerinizi bekliyorum? Memnun kaldınız ya da kalmadınız yorum yapın lütfen olur mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saçınız için uygun ürünler kullanmak çok önemlidir. Hani deniyor ya yağlı cilde sahipsen ona uygun ürünler kullanılması gerekiyor. Aynı şey saçlarımız için de geçerli. Eğer saç tipiniz için de uygun ürün kullanmaz iseniz marketlerde satılan ucuz şampuanlar kullanırsanız saçların neden cansız neden dökülüyor dememelisiniz. Sizin de aslında şampuan araştırma yoluna gitmeniz güzel bir şey. Davines şampuan ile ilgili biraz pahalı olduğunu gördüm ama özellikle yıpranmış saçlar için dökülen saçlar için besleyici ve koruyucu dahil tüm saç tiplerine özel örnekleri olduğunu gördüm. Kepeklenen, ince telli saçlara, renkten dolayı tonunu kaybetmiş saçlar, saç rengini koruyan ne kadar çok türü var görseniz. Bu şampuanın günlük kullanıma uygun olduğu ve onarıcı bir özelliğe de sahip olduğunu okudum birçok yerde.

Kızlar mavi şampuan da çok merak edilip aranan şampuanlar arasında. Mavi şampuan nedir kimler kullanır? Aşağıda linki bırakıyorum ilginizi çeker ise bakabilirsiniz. ''Mavi şampuan kullanan kızlar'' mavi şampuan ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

 
Üst