Döllenme sırasında döllenme belirtileri oluşur mu herhangi bir şey hisseder miyiz

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Döllenme belirtileri kadınlar kulübü döllenme hissedilir mi hamilemiyim forum'da.​

Kızlar selam biz bebek denemeleri yapıyoruz ama döllenme konusunda yumurtlama konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim netten biraz araştırdım ama size de sormak istiyorum döllenme olduğu sırada belirtiler ya da herhangi bir şey hissedebilir miyiz döllenme belirtileri var mıdır? Döllenmeden sonra neler olur ne kadar süre sonra test yapmalıyız bilgi verir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım öncelikle şöyle anlatayım ilişkiyi yumurtlama döneminde yaşamamız gerekiyor. Yani sizin bir adet döndünüz var 30 gün ya da 28 gün süren bir döngü. 28 gün süren döngüde 13-14-15. günler yumurtlama günleridir. Bugün nerede yumurta çatlayacağım için bu günleri boş geçirmeniz gerekiyor ilişki sırasında eşinizin spermleri vajinadan girdiğinde çatlayan yumurtayı dölleyebilirse zigot oluşur. Döllenme sırasında herhangi bir belirti hissetmezsiniz zaten belki birkaç dakika içerisinde olup biten bir olaydır sonrasında oluşan bu hücre yolculuğa çıkar rahme doğru bu yolculuğu 7 8 9 gün içerisinde olur ve sonrasında oluşan hücre rahme yerleşir böylece bir bebek oluşumu ortaya çıkar. Hücrenin rahmet doğru yola çıkmasın da ufak bir kanama oluşabilir bu yerleşme kanamasıdır her kadın yaşamayabilir. Yani döllenme belirtileri yoktur herhangi bir şeyde hissedilmez. Gebelik var mı yok mu buna da döllenmeden sonra yani bunu yumurtlama zamanından 8-10 gün sonrasında kan testi ile anlayabilirsiniz ama geç döllenme oluştuysa 15 gün sonra yani adet günümüze gelen günde hem idrar testinden hem kan testinden sonuç öğrenilebilir. Ama her zaman dediğimiz gibi idrar testi için adet gününün geçmesi daha iyi olur.

İşte sizin sorunuzun cevabı aşağıda ayrıntılı şekilde görebilirsiniz yani "yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmak gerekir" konumuz aşağıdaki linkte.

 
Üst