Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Duru Granül Matik Sabun Nasıl Kullanılır Kokusu Nasıl?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sorumvar" data-source="post: 347" data-attributes="member: 28"><p><h2>Duru granül matik sabun kullananlar kadınlar klubü duru granül matik sabun nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.</h2><p>Arkadaşlar benim doğumuma az kaldı da şimdi bu bebek çamaşırları için deterjan ya da doğal bir sabun türü bir şey arıyorum da. <strong>Durunun granül matik sabunu</strong>nu çok merak ettim kullananlar varsa nasıl temizliyor mu çamaşırları. Zaten ben bebeğin çamaşırlarını yıkamak için alacağım kokusu da önemli bu arada. Haci şakirin de var aynı şekilde siz hangisini önerirsiniz. Bebeğim için en iyisini seçmeye çalışıyorum inşallah yardımcı olursunuz bana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sorumvar, post: 347, member: 28"] [HEADING=1]Duru granül matik sabun kullananlar kadınlar klubü duru granül matik sabun nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.[/HEADING] Arkadaşlar benim doğumuma az kaldı da şimdi bu bebek çamaşırları için deterjan ya da doğal bir sabun türü bir şey arıyorum da. [B]Durunun granül matik sabunu[/B]nu çok merak ettim kullananlar varsa nasıl temizliyor mu çamaşırları. Zaten ben bebeğin çamaşırlarını yıkamak için alacağım kokusu da önemli bu arada. Haci şakirin de var aynı şekilde siz hangisini önerirsiniz. Bebeğim için en iyisini seçmeye çalışıyorum inşallah yardımcı olursunuz bana. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
lütfenaşağıyaatatürkündoğruğuşehriyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Duru Granül Matik Sabun Nasıl Kullanılır Kokusu Nasıl?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…