Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Duru Granül Matik Sabun Nasıl Kullanılır Kokusu Nasıl?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 348" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Bebeğiniz için böylesi bir araştırma yapmanız çok güzel. Şimdiden ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Ben de bebeklerime dalin ve haci şakirin granül matiğini kullanmıştım kokuları çok hoştu. Durunun kullanmadım ama kötü yorum duymadım ben. Arkadaşlarımdan kullananlar vardı ve çok memnundu. Hem kimyasal yok bitkisel bebeğiniz için en güzeli. En azından kimyasal deterjanları kullanmaktan bin kat iyidir diye düşünüyorum. Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için kesinlikle öneririm. Ama içinde zorlu lekeri çıkarma gücü olmadığı için ekstra leke çıkarıcıya ihtiyaç duyabilirsiniz.</p><p></p><p>Şu konuda sizi çok ilgilendirecektir diye düşünerek hemen linkini aşağıda veriyorum. Bebek mamaları zararlı mı? yazımızı inceleyerek bu konuda bilgi sahibi olup yorumda bulunabilirsiniz.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/bebek-mamalari-zararli-mi.8/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 348, member: 1"] Merhabalar Bebeğiniz için böylesi bir araştırma yapmanız çok güzel. Şimdiden ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Ben de bebeklerime dalin ve haci şakirin granül matiğini kullanmıştım kokuları çok hoştu. Durunun kullanmadım ama kötü yorum duymadım ben. Arkadaşlarımdan kullananlar vardı ve çok memnundu. Hem kimyasal yok bitkisel bebeğiniz için en güzeli. En azından kimyasal deterjanları kullanmaktan bin kat iyidir diye düşünüyorum. Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için kesinlikle öneririm. Ama içinde zorlu lekeri çıkarma gücü olmadığı için ekstra leke çıkarıcıya ihtiyaç duyabilirsiniz. Şu konuda sizi çok ilgilendirecektir diye düşünerek hemen linkini aşağıda veriyorum. Bebek mamaları zararlı mı? yazımızı inceleyerek bu konuda bilgi sahibi olup yorumda bulunabilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/bebek-mamalari-zararli-mi.8/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
altıkerealtıeksialtıkaçediyoriseaşağıyarakamolarakyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Duru Granül Matik Sabun Nasıl Kullanılır Kokusu Nasıl?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…