Egza s kükürtlü şampuan kepekli saçlara iyi gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Egza s kükürtlü şampuan kullananlar kadınlar kulübü egza s kükürtlü sabun hamilemiyim forum'da.​

Kükürtlü sabunu duymuştum da kükürtlü şampuanı ilk kez duydum. Egza s kükürtlü şampuan varmış hem kepeğe hem de sorunlu saç diplerine iyi geliyormuş. Aktarlarda bulabilir miyim bu şampuanı acaba? Ayrıca nemlendiriyormus da netten baktım alsam mı kullananlar var da önerir mi böyle bir ürünü?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kükürtlü sabun duymuştum ama şampuan da duymuş olduk. Kükürtlü şampuan konusunda pek bilgiye ulaşamadım ben. Yani bir iki yerde memnun kalındığı söylenmiş ama ben firmanın reklamını yapanların yaptığı yorum diye düşünüyorum. Ayrıca ne olduğu belli olmayan ürünleri kullanmak ne kadar doğru bilemedim. Üstelik fiyatı nette 24 lira kadar. Ben açıkçası almazdım. Kükürt sabununun da orijinal olması dahilinde ise yaradığını düşünüyorum. Kükürt sabunu yağlı ciltlere çok iyi geldiğini biliyorum. Ayrıca akneleri de kurutucu özelliği olduğu doğru. Kükürt etken maddesi ile kepeklerden arındırdığı doğrulanmış. Ama eğer gerçekten almaya karar verirseniz kepeğe gerçekten etkili mi ve günlük kullanıma da uygun olmasına özen göstermelisiniz. Şampuan konusunda da bir uzmana sorup danışmak daha doğru diye düşünüyorum.

Saçları ile sorun yasayanlar mutlaka bu yazımızı incelemeliler diye düşünüyorum. Güçlü bir saç derisi ve gür saçlara sahip olmak isteyenler bu yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirler. ''Güçlü saç ve saç derisi için hangi besinler tüketilmeli?''

 
Üst