Elbise daratlma yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Elbise daraltma nasıl yapılır kadınlar kulübü elbise daraltma ne kadar hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bir elbisem var verdiğim 6 kilo sayesinde bir beden küçüldüm sevdiğim elbisemi nasıl daraltabilirim? Evde kendim yapabilir miyim acaba? Yoksa rezil etmeyeyim terziye mi versem? Elbise daraltma nasıl yapılır kızlar bilgi verebilir misiniz? Evde makine de var ama uzun zamandır hiç kullanmadim yaa cesaret etmeli miyim bilmiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Elbise daraltma yapmak için biraz terzi likten anlamamız gerekiyor diye düşünüyorum eğer sevdiğiniz elbise ile pek anlamıyorsanız hiç dokunmayın derim bir terziye götürün gayet güzel bir şekilde daraltacaktir. Ama beceririm biraz bilgim var diyorsanız aslında yapabilirsiniz evde aynanın karşısına gececeksiniz birkaç igne ile daraltma işlemini elbise üzerinde yapabilirsiniz üzerinize bol gelen elbisenizi daraltmak için bir dikiş makineniz varsa bu konuda işiniz kolay olur. Elbisenizi öncelikli tersine çevirin ve üzerinize giyin ellerinizle elbisenin sağ ve sol taraflarında tutun ve üzerinize tahmini olarak ne kadar daraltmak istiyorsanız o kadar daraltıp igneleyin. Üzerinizden çıkardıktan sonra bir kumaş sabunu ile iğnelerin hizasından çizin illeri çıkartın elbisenizin tekrar ön yüzünü çevirerek hem sağdan hem soldan orantılı mı iğnelemişsiniz bunu kontrol edin. Dikiş makinesinde işaretlediğiniz yerlerden dikin el dikişiniz iyi ise yine elinizle de tegelleyebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten incelemenizi "krem rengi elbise için ayakkabı seçiminde yardımcı olur musunuz" konusuna giderek arkadaşa yardımcı olabilir ya da krem rengi elbise ile hangi renk ayakkabı uygun olur inceleyebilirsiniz.

 
Üst