Ender Saraç hurma diyetiyle incelenler?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ender saraç hurma diyeti kadınlar kulübü ender saraç hurma diyeti yapanlar hamilemiyim forum'da.​


En son diyetimde 20 kg kadar vermiştim. Yalnız bu gırtlağım yüzünden yine kilolar başıma bela oldu. Üzülerek söylüyorum ama verdiğim 20 kiloyu geri almışım. Bütün sorumlusu benim. Yemek yemeyi seviyorum bu bir gerçek ama kilolarla da yaşamak istemiyorum. Yeniden diyet yapmak istiyorum. Arkadaşlarıma sorduğumda Ender Saraç’ın hurma diyetini söylediler. Bu diyet nedir? Nasıl uygulanır ve içeriğinde neler vardır? Eğer kolay uygulanabilir bir diyetse bende denemek istiyorum. Bu açıdan da cevaplarınızı bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Sizin de belirttiğiniz gibi fazla kilolar başa bela. Hem görünüş olarak hem de sağlık açısında kilolar ileride problem oluşturuyor. Ama gel gör ki toplum olarak geniş bir yemek kültürümüz var. Tatlılarımız bir yandan, yemeklerimiz öte yandan. Ağzımız boş durmuyor. Haliyle göbeklenmeye başlıyoruz. Sonrasında da herkes diyetlere yöneliyor. Bu diyetlerden bir tanesi de Ender Saraç’ın Hurma diyeti. Pekala bu diyet nedir ona bakalım. Aslında çok basit. İçeriğinde hurma ve yoğurt bulunuyor. Toplam 21 adet hurmadan ve az yağsız bir yoğurt ile uygulanıyor. Hurmalar ikiye bölünüp suda bekletiliyor. Her sabah 7 hurma bir yoğurt kase ile karıştırılarak yeniyor. Bunun gibi öğle ve akşam da aynı şekilde uygulayabilirsiniz. Toplam bir hafta kadar yapıyorsunuz. Ama her zaman dediğimiz bir şey var ki denemeden önce diyetisyene danışmanızda fayda var arkadaşlar. Bilip bilmeden diyetler uygulamak sağlığımızı ters yönde etkileyebilir. Kaş yaparken göz çıkarmayalım lütfen. Dilerseniz şu linkten ile Dr. Ender Saraç’ın kendi ağzından tarifi ve kullanımı izleyebilirsiniz.

Yukarıda yoğurt demişken yoğurt suyunun sayısız faydalarından söz etmek isterim. Ama söz etmeden direkt sizi ''yoğurt suyunun faydaları'' başlıklı yazımıza yönlendiriyorum buyrun.

 
Üst