Enfluvir Korona Virüsten Korur mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Enfluvir kullananlar kadınlar kulubü enfluvir hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ben daha önce grip olduğumda doktorum bana enfluvir tablet vermişti. Bayağı da bende etkili olmuştu. Şimdi de korona var biliyorsunuz ki koronadan da koruyucu bir etkisi olabilir mi? İlaç zaten bağışıklık sistemini de güçlendirici yapısı olduğunu duydum. Allah korusun ama korona olduğumuzda bununla tedavi olabilir miyiz? Enfluvir eczaneden almak istiyorum. Kullananlar varsa koronadan iyileşen varsa bu ilaçla lütfen yardımcı olun.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Enfluvir ilacı influenza denilen gripal enfeksiyonlarda kullanılan bir ilaç. Hatta bir yıl öncesine kadar domuz gribinde de kullanılan bir ilaç. Oldukça etkili olan enfluvir ilacı koronadan koruduğuna dair bir bulgu yok. Onun için her kafadan bir ses çıkması doğal siz burada bence okuduğunuz her yalan inandırıcılığı ve kesinliği olmayan bilgilere inanmayın. Özellikle resmi bilgilere daha çok kulak verin. Bu ilacın koronadan koruduğu filan söylenmedi. Siz doğal şeylerle bağışıklığınızı korumaya dikkat edin. İlaç filan düşünmeyin şimdi. İlaç yerine daha çok c vitamini d vitamini çinko almaya gayret edin sağlıklı beslenin bol sıvı tüketin. Koronadan korunmak için bunları yapmanız ve insanlarla mesafenizi iyi ayarlayın ve maskesiz dışarı çıkmayın. Bana bir şey olmaz demeyin maalesef kime ne yapacağı belli değil. Boğularak ölmek istemiyorsanız kurallara uyunuz.

Evde bağışıklığınızı koruyacak şeyler yapmak önemli hele ki bu dönemde daha önem arz ediyor. Sarımsak da doğal antibiyotiklerden. Sarımsak antibiyotik yapımı konumuzu inceleyebilirsiniz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bu korona sürecinde en fazla olan şeylerden birisi de bu malesef. Birileri kuyuya bir taş atıyor sonra elli kişi yüzbin kişi çıkartmaya çalışıyor. Henüz net olarak hastalığın durumu, hangi ilaçların iyi geldiği belli değil. Halen aşı çalışmaları devam ediyor. Ben yerinizde olsam hemen karar verip kullanmam. Sağlık gibi bir şeyi bu kadar basite almamakta büyük fayda bulunmakta.
 
Üst