Esmerim ve saç rengim ne olmalı size sormak istedim

S

sorumvar

Member

Esmerlere giden saç renkleri kadınlar kulubü esmerlere giden saç rengi hamilemiyim forum'da.​

Esmerlere yakışan saç renkleri diye arattım ama sonuçlar çok beni tatmin etmediği için buraya da sormak istedim kızlar. Bana yardımcı olun lütfen. Esmerin epey bir esmerim bir kere arkadaşın aklına uydum ilk ve son kez saçlarımı sarı yaptım ama bir daha da dışarı çıkamaz oldum saçlarımın rengini değiştirene kadar sonra da tövbe ettim. Esmerlere hagi renkler yakışır? Ablalarım bana yardımcı olun.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Esmer bir tene sahipsen mutlaka sana tavsiyem en yakışacak saç renklerinden biri bal köpüğü. Ne çok açık tona sahip ne de çok koyudur esmer teninize çok yakışacaktır eminim ki. Yine bal karamel saç renginin de esmer olan bayanlara çok yakışacak bir ton olabileceğini söylemek isterim. Sarı renk esmer olduğunuz için kendinize yakıştırmamışsınız ama bence sarının doğru tonunu yakalarsanız sarı renk sizinle bütünleşecektir. Özellikle sarı tonlarından bal sarısı gibi bir ren tonu ile harika uyum yakalayabilirsiniz hatta hiç de abartı sayılmaz bir bakan bir daha bakacaktır. Bronz ve esmer tene sahip olanlar için aynı zamanda koyu karamel kahve saç renklerini tercih edebilirler. Hatta asıl saç renginiz neyse üzerine sarı balyaj da attırabilirsiniz uzman kuaförünüze danışarak uygun ton balyaj rengini tercih edebilirsiniz. Loreal paristen efsanevi türk kahvesi rengi de sizi cezbedebilir. Esmerler için kızılın bazı tonları da hoş duracaktır kesinlikle.

Saçlarınızı kendiniz evde boyamak isterseniz en iyi marka hangisi hemen aşağıdaki yazımızın linkinden bakabilirsiniz. ''Saç boyası markalarından en iyisi hangisi'' kızlar hemen en iyi markaları yazımızdan öğrenebilirsiniz.

 
Üst