Evde saçlarıma ombre yapmak istiyorum yardım lütfen

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ombre nasıl yapılır resimli anlatım kadınlar kulubü evde ombre nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar koronadan dolayı evdeyim ve ayda 1 gittiğim kuaförüme gidemiyorum biraz astımım var korona olmaktan korkuyorum aslında. Saçlarımı evde boyamak istiyorum da. Acaba evde ombre yapabilir miyim kendim? Evde ombre yapanlar ya da deneyimleyenler varsa yazabilir mi? Ombre nasıl yapılır bilenler varsa anlatabilir mi evde yapabileceğim bir şey mi acaba merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım yaa keşke evde saçlarımıza profesyonel olarak her işlemi yapabilsek ama bu pek mümkün değil. Kuaförler işin ilmini okumuşlar vallahi evde ombre yapmayı bırak saçlarını bile zor boyayanlar var. Kuaförler ne kadar da önemli bir meslekmiş vallahi koronada daha iyi anladık. Evde ombre yapmak gibi bir niyetin varsa vallahi ben ne yalan söyleyeyim hiç kalkışma derim. Çok zor ve ayrıntılı bir işlem. Hele ki işin içine açıcılar filan giriyor. Malzemeler gram ölçülerle eklenip saça uygulanıyor. Hiç kalkışma derim. Ama videolar var evde ombre nasıl yapılır filan diye. İzle bak ne kadar zor olduğunu zaten izledikten sonra kalkışıp saçlarına zarar vermek istemezsin. Ombre eğer işin uzmanı olursa harika bir saç tarzı ama bilmeyen bence hiç kalkışmasın. Saçlarınızı boyayabilirsiniz ama ombre bilemedim şimdi. Yani deneyip yapabilir misiniz biraz bilginiz varsa deneyebilirsiniz ama saçların boyada ne kadar kalması gerektiğini ya da ne kadar açıcı koymanız gerektiğini bilmiyorsanız saçlarınız yıpranabilir. Olmaz mı olur ama saçlar biraz yıpranabilir o profesyonel kuaförlerin yaptığı gibi duracağını düşünmüyorum. Buradan evde ombre nasıl yapılır izleyebilirsiniz zorluk derecesine siz kendiniz kadar verin.

Ombre saçı merak edenler ''ombre saç nedir?'' ombre saç ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ombre saçla değişime kökten başlamak isteyenler önce ombre saç hakkında bilgi edinebilir aslında daha önce hiç yaptırmadıysanız ve bilginiz yoksa.

 
Üst