Evlenicem de sizce maddiyat ne kadar önemli evlilikte?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Evlilikte maddiyatin önemi kadınlar kulübü evlilikte maddiyat önemli mi hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben nişanlıyım yakinda evlenicem ama size bir sey sormak istiyorum. Sizce evlilikte maddiyat önemli mi eşim olacak şahıs şuan serbest çalışıyor yani yarın ne olacağı belli değil. Biz de görücü usulü oldu biraz ama sizce ileride çocuklar filan olunca zorlanır miyiz? Ben şuan çalışmıyorum. Çalıştırmaz da sanıyorum ama kendisi de zor bakar eve gibi geliyor bana. İleride de maddiyat yüzünden surekli kavga çıkarsa korkuyorum yani. Evlilikte maddiyatin önemi ne sizce?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evlilikte maddiyat mi diye sorduğumuzda herhalde 10 kişiden 9 u maddiyat önemli der. Evet maddiyat önemli ama eşinin de uyum içinde olması çok önemli. Nişanlı isen onu iyice tanımaya calis. Sonrasında pişman olacağın şeyler yapma. Görücü usulü diye evlenmek zorunda değilsin. Bu devirde sadece erkek çalışınca da olmuyor işte hele ki işi de çok para getirmiyor ise. İnsan evi olsa başka sıkıntılar çıkıyor. Evi olmasa kira ödemesi lazım. Çocuklar ölüyor bir ton masraf o zaman çıkıyor. Daha evlenmemisken kafanın icinde soru işareti kalmasın. Örneğin birikmiş parası var mı ev alabilecek durumu var mı? Eğer en azından ev alır ve maaşı olursa mutluluğunuza bakarsınız. Bu hayatta evin olunca insan kendini rahat hissediyor. Ama o da yetmiyor tabi. Birbirinize uyumunuz sevgi saygi çok önemli. O zaman şimdi iyice onu tanımaya bak. Valla bu hayat zor bir hayat o yüzden sevsen de maddiyatin da maalesef önemi var. Evlilikte maddiyat önemli. Baştan herşey konuşulmalı kardeşim. Beni dinle. Çoluk çocuk olunca inan daha zor olabilir.

Eşler arası uyum sevgi saygi sadakat çok önemlidir. Eşler birbirini anlamalı birbirine de vakit ayırmalı. "Eşimin ilgisini nasıl cekebilirim daha ne yapabilirim" misafirimiz eşi ile alakalı böyle bir soru yöneltti bize. Gerektiği gibi en güzelinden cevap verdik sizler de bu konuda yorum yapabilir siz de bu durumdan faydalanabilirsiniz.

 
Üst