Flaster Bantın Burnuma Faydası Nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Flaster bant burun ne işe yarar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Bayanlar ben burun düzeltme ameliyatı oldum. Çok zor geçti canım tezmiş onu anladım. Yalnız şuan burnumu hissetmiyorum nefes de alamıyorum sanki. Burnumda kocaman flaster bant sarılı. Çıkarmak istiyorum her an çıkarabilirim özellikle gece çok zorlanıyorum yaa. Flaster bant ne işe yarıyor ki durmasının bir anlamı var mı burnumda. Sadece bir bant galiba anlamadım yani. Doktorum sardı bıraktı öyle ne kadar kalacak da demedi.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ameliyatınız bitmiş burun ameliyatı sonrası flaster bant takıldığına göre atel çıkarılmış sanıyorum ameliyatınızdan 1 hafta geçmiş olmalı. Flaster bant boşuna değil tabii. Onu çıkardığınız anda burnunuzda şişlik ödem oluşma tehlikesi var. Doktorunuz onu taktıysa bildiği vardır. O kadar acıya dayanıp ameliyat olmuşsunuz bence doktorunuz dediği zamana kadar beklemeli demediyse de sizin burnunuzda kontrole kadar kalsın derim. İstenmeyen şişlik oluşmasını önleyen bir şey flaster bantlar. Özellikle ameliyat sonrası 2 hafta içinde sert darbelere hızlı hareket etmeye dikkat edin. Yine diş fırçalarken de yumuşak bir şekilde dişlerinizi temizleyin. Kıyafetlerinizi bile ona uygun tercih etmeli burnunuza çok çok dikkat etmelisiniz. Ani bir darbe belki ufak bir çarpma bile burnunuzda şişlik oluşturabilir. Gözlüğünüz varsa yine dikkat etmenizde fayda var.

Hanımları ilgilendiren bir konu daha olan genital bölge estetiği konusuna hemen aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz. Genital bölge estetiği konusunda merak ettikleriniz yazımızda.

 
Üst