Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Flaster Bantın Burnuma Faydası Nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sorumvar" data-source="post: 485" data-attributes="member: 28"><p><h2>Flaster bant burun ne işe yarar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.</h2><p>Bayanlar ben burun düzeltme ameliyatı oldum. Çok zor geçti canım tezmiş onu anladım. Yalnız şuan burnumu hissetmiyorum nefes de alamıyorum sanki. Burnumda kocaman <strong>flaster bant</strong> sarılı. Çıkarmak istiyorum her an çıkarabilirim özellikle gece çok zorlanıyorum yaa. <strong>Flaster bant ne işe yarıyor</strong> ki durmasının bir anlamı var mı burnumda. Sadece bir bant galiba anlamadım yani. Doktorum sardı bıraktı öyle ne kadar kalacak da demedi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sorumvar, post: 485, member: 28"] [HEADING=1]Flaster bant burun ne işe yarar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.[/HEADING] Bayanlar ben burun düzeltme ameliyatı oldum. Çok zor geçti canım tezmiş onu anladım. Yalnız şuan burnumu hissetmiyorum nefes de alamıyorum sanki. Burnumda kocaman [B]flaster bant[/B] sarılı. Çıkarmak istiyorum her an çıkarabilirim özellikle gece çok zorlanıyorum yaa. [B]Flaster bant ne işe yarıyor[/B] ki durmasının bir anlamı var mı burnumda. Sadece bir bant galiba anlamadım yani. Doktorum sardı bıraktı öyle ne kadar kalacak da demedi. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
ikikereüçeksibirkaçediyorsaaşağıyarakamolarakyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Flaster Bantın Burnuma Faydası Nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…