Gebelikte sinirlilik gebelik belirtisi olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gebelikte sinirlilik kadınlar kulübü hamilelikte sinirli olmak hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar ben bir şey sormak istiyorum şimdi ben normalde adetlerim düzenli olurdu ama birkaç aydır sarkıyor daha adetime de 3 gün olduğunu düşünüyorum ve felaket bir sinirlilik hali geldi bana yaa. Eşim bile şokta hiç sinirlenmeyen ben herşeye kızar bağırır oldum. Sizce sinirli olmak hamilelik belirtisi olabilir mi? Gebelik var ise şimdi test yapsam çıkar mı? Çünkü 3 gün daha nasıl beklerim bilemiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Eğer gebelik var ise böyle duygu durumlarinda ruh halinde değişiklikler olması doğal. Adetinize daha 3 gün var ama eğer hamilelik var ise hormonlar şimdiden başlamıştır bile harekete. Bu da bir çok şeyinizi etkileyebilir. Mesela ruh halinizde değişimler yaşanabilir. Sinirli olabilirsiniz. Gülerken bir anda ağlamak gelebilir içinizden. Yani en komik şeylerde bile ağlayacak şey bulabilir hale gelebilirsiniz:) Genelde ilk 3 ay çok yoğun olur bu durum. 3 ay sonrası gebelik belirtileri daha da azalır kimi gebe kadınlar bu durumları çok yoğun yaşar kimileri hiç yasamayabilirler. Ümit vermek istemem tabi size ama ben en az 3 gün daha bekleyin derim test için. Burada eşinizin biraz anlayışlı olmasında fayda var çünkü hamilelik kadınları bir anda değiştirebilir.

Bazı kadınlar sabırsız olabiliyor bu test konusunda haklı olarak bir an önce sonucu öğrenmek istemeniz çok doğal. Ama tam ve net bir sonuç için adet gecikmesi yasandiktan sonra test yapmanizda fayda var. "Adet olmadan yapılan gebelik testi doğru sonuç verir mi" konumuzu da bir incelemenizi tavsiye ederiz.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Konu başlığı biraz deli olmuş daha doğrusu saçma olmuş ama yapacak bir şey yok kullanıcı sordu biz de cevaplandırdık :)
 
Üst