Gilaburu suyu böbrek taşını düşürdüğü etkisi doğru mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gilaburu migros kadınlar kulubü gilaburu suyu migros hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar yaa migrosta gilaburu suyu varmış bende de kum çıktı böbreklerde sancıdan ölüyorum kaç gündür alsam faydası olur mu ki böbrek kumunu düşürmeye yardımcı olur mu? Gilaburu suyu böbrek taşını düşürdüğüne dair haberler filan var ama size de sormak istedim. Ya gilaburu suyunu kullanan önerecek olan varsa lütfen yoruma yazın vallahi ağrıdan ölecem.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çok geçmiş olsun gerçekten böbrek kumu ben de düşürdüm gerçekten çok kötü bir durum ağrının dibini yaşıyorsunuz. Böbrek taşı kumu düşürmek sancılı bir süreç her şeyden medet umar oluyorsunuz. Bol su içmelisiniz bol su içmek kolay düşürmenizi sağlar. Gilaburu suyu migrosta hiç denk gelmedim ama bunun için nette direkt olarak böbrek taşını düşürdüğü söylenmiyor. Bunun esas meyvesi aslında ekşi bir meyve olduğu için susamayı sağladığı için bol bol su içiyorsunuz ve bu da böbrek taşlarını düşürmeyi kolaylaştırıyor. Yani bu meyve direkt olarak aslında etkili değil. Migrosta ya da aktarlarda satılan gilaburu suyu da direkt olarak etkili olmayacaktır. Dediğimiz gibi bol bol su içmek en az 2.5 litre su tüketilmesi gerek günlük.

Böbrek sorunları önemli konular. Size ''böbrek kanseri nedenleri belirtileri ve tedavisi'' hakkında önemli bilgileneceğiniz bir yazı paylaşmak isterim.

 
Üst