Hamam Böceğinden Kurtulmak İstiyorum Ne Olur Çözüm?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamam böceğinden kurtulmanın yolları kadınlar klubü hamam böceğinden nasıl kurtulurum kadınlar klubü hamilemiyim forum’da.​


Evde 1 aydır hamam böceği belası var ve ne yaptıysam bitmediler. Çok kötü hissediyoruz evce kendimizi. Karanlık olunca ortaya çıkıyorlar kim bilir nerelere nerelere dokunuyorlar geziyorlar öyle. Bundan kurtulmam lazım yoksa daha kötü olup sülalece eve yerleşecekler. Bana güzel ve etkili tavsiyeler verecek arkadaşlar arıyorum. Yemek yerken bile aklıma takılıyor iştahtan kesildim yemin ederim yaaa. Ne olur bir çareee.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar

Gerçekten benim de haz etmediğim bir konu bu ev böcekleri özellikle hamam böcekleri. Bunları uzaklaştırmanın bazı yolları var ama sanıyorum ki geçici ve yeniden karşınıza çıkabilirler olmadık zamanlarda. Ama en etkili yöntemin ilaçlama olduğunu söyleyebilirim uzun süre onları uzaklaştırabilir hem de kalıcı olabilir. Ama garanti ilaçlama yaptıracaksanız birkaç gün eve girmemeniz gerekebilir. Evde küçük çocuk bebek evcil hayvan var mı ona da dikkat edilmelidir ayrıca. Şu linke de göz atarak hamam böceklerinden kurtulma yollarını görebilirsiniz. İnşallah bir an önce kurtulursunuz böceklerden.

 
Üst