Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Hamam Böceğinden Kurtulmak İstiyorum Ne Olur Çözüm?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 255" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p></p><p>Gerçekten benim de haz etmediğim bir konu bu ev böcekleri özellikle hamam böcekleri. Bunları uzaklaştırmanın bazı yolları var ama sanıyorum ki geçici ve yeniden karşınıza çıkabilirler olmadık zamanlarda. Ama en etkili yöntemin ilaçlama olduğunu söyleyebilirim uzun süre onları uzaklaştırabilir hem de kalıcı olabilir. Ama garanti ilaçlama yaptıracaksanız birkaç gün eve girmemeniz gerekebilir. Evde küçük çocuk bebek evcil hayvan var mı ona da dikkat edilmelidir ayrıca. Şu linke de göz atarak hamam böceklerinden kurtulma yollarını görebilirsiniz. İnşallah bir an önce kurtulursunuz böceklerden.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/hamam-boceginden-nasil-kurtulurum/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 255, member: 1"] Merhabalar Gerçekten benim de haz etmediğim bir konu bu ev böcekleri özellikle hamam böcekleri. Bunları uzaklaştırmanın bazı yolları var ama sanıyorum ki geçici ve yeniden karşınıza çıkabilirler olmadık zamanlarda. Ama en etkili yöntemin ilaçlama olduğunu söyleyebilirim uzun süre onları uzaklaştırabilir hem de kalıcı olabilir. Ama garanti ilaçlama yaptıracaksanız birkaç gün eve girmemeniz gerekebilir. Evde küçük çocuk bebek evcil hayvan var mı ona da dikkat edilmelidir ayrıca. Şu linke de göz atarak hamam böceklerinden kurtulma yollarını görebilirsiniz. İnşallah bir an önce kurtulursunuz böceklerden. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/hamam-boceginden-nasil-kurtulurum/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Hamam Böceğinden Kurtulmak İstiyorum Ne Olur Çözüm?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…