Merhabalar
Hamilelikte doktorlar normalde hiç bir ilaç önermezler.
İlaç kullanımı hamilelikte bebeğe zarar verebilir. Hamileliğinizde biliyorsunuz ki yediğiniz içtiğiniz her yer bebeğe geçiyor direkt işte ilaç da bu şekilde bebeğe geçeceği için kesinlikle önerilmez. Ben hamileyken baş ağrılarım olurdu doktorum bana parol alabilirsin bunun haricinde hiç bir ilaç ağrı kesici almamalısın demişti. Ben size de şimdi parol alın diyemem kesinlikle böyle bir yetkim de yok sizi böyle sakıncalı bir duruma da sürükleyemem ama
parol hamilelikte en masum ilaç diyebilirim. Doktorum bana dediği için diyorum ama kesinlikle siz doktorunuza danışmadan ilaç almayınız. Baş ağrısı için limonlu su içebilirsiniz. Biraz olsun iyi gelebilir.
Hamilelikte ilaç kullanımı kesinlikle önerilmez. Hamilelikte ilaç kullanımı zararlı mıdır yazımızı mutlaka inceleyin.
Doktorlar genellikle kadınlara , mümkünse özellikle ilk 3 ay boyunca hamilelik sırasında ilaç kullanmamalarını söyler . Ancak bazen yüksek tansiyon veya astım gibi bir sağlık sorununu tedavi etmek için ilacı almanız gerekebilir. Peki gebelikte ilaç kullanımın ne gibi zararları vardır ? Gebelikte...