Hamileyim burun tıkanıklığına çözüm var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamilelikte burun tıkanıklığı kadinlar kulubu hamilelikte burun tıkanıklığı hamilemiyim forum'da.​

Kızlar 28 haftalık hamileyim ama bir iki gündür burnumda tıkanıklık var. Sizce evde neler yapabilirim? Özellikle geceleri rahatsız ediyor beni uyuyamıyorum burnumun tıkanıklığından. Evde masumca neler yapabilirim çünkü ilaç kullanamam herhalde. Burun tıkanıklığına ne iyi gelir? Hamilelikte burun tıkanıklığı nasıl geçer kızlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hamilelikte maalesef ki sıkıcı bir durum ama yaşanabilen bir durum. Nezle grip olmasanız bile sadece burun tıkanıklığı olabilir hamilelikte. Buna hamilelik nezlesi denir. Sadece burun tıkanıklığı bile yaşanabilir. Hamile olduğunuz için maalesef ilaç kullanamazsınız doğal şeylerle burun tıkanıklığını geçirmeyi deneyeceksiniz. Doktorunuza da danışarak okyanus suyuyla açmaya çalışabilirsiniz burnunuzu. En iyisi de meyve sebze ile beslenmek. Özellikle su içerisine limon sıkıp içebilirsiniz. Evinizin içini buhar makinesi ile nemlendirebilirsiniz. Yatarken baş ucunuza soğanı dörde bölüp koyun gece biraz daha faydası dokunabilir. Hamilelikte burun tıkanıklığı yaşayanlar doktorunuza sorarak burun açıcı sprey kullanımını da danışarak kullanabilirler.

Peki bebeklerde burun tıkanıklığı olursa ne yapmak gerekir? Anneler yeni anne olmuş arkadaşlar mutlaka inceleyin. ''Bebeklerde burun tıkanıklığı'' hemen yazımızdan inceleyebilirsiniz.

 
Üst