Hunca care şampuan kullananlar memnun musunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hunca care şampuan kadınlar kulubü hunca care şampuan kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Ben genelde denemediğim bir şey olursa kullananlar yorumlarına bakmadan bir şey almak istemem. Şimdi size bir şey daha sormak istiyorum. Hunca care şampuanı kullananlar varsa faydaları varmı uzun süreçli kullananlara sormak istiyorum lütfen bir iki kez kullananlar yorum yapmasın. Almak istiyorum ve kesin iyi geliyor mu merak ederek soru sormak istedim. Saçlarım önden çok açılmış acaba engel olur mu dökülmelere?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Dökülmeye şampuanlar direkt olarak etki etmez pardon şey diyecektim yani dökülen saçlarınızın yerine bir saç çıkmasını sağlamazlar. Herhangi bir şampuan yoktur buna faydası olan yani. Ama hunca care şampuanı kullananlar çok memnun. Tabii hani normal marketten bile alırken hangi saç tipine uygun bir bakıyoruz ya mutlaka alırken saç tipinize uygun mu bakmanız gerek. Özellikle kepek ve yağlanma sorununa çok iyi geldiği söyleniyor. Benim de eşimde kepeklenme sorunu var aslında ben de alıp denemek çok isterim. Hunca care şampuanının argan zeytinyağı ve sarımsaklı, papatya özlüsü, defne, ısırgan otlu gibi örneklerinin olduğunu biliyorum. Ya fiyatı da çok uygunmuş hepsiburadadan baktım da oldukça uygun. Kalitesi de oldukça iyi deneyin derim ben. Bakın nette yanlış örneği alıp kullanıp memnun olmadığını yazan çok onun için mutlaka saç tipinize uygun olanı kullanmalısınız.

Saç çıkaran jojoba yağı konumuzu incelemenizi tavsiye ediyorum. ''saç çıkaran yağlar kürler burada'' saç çıkaran yağlar konumuz ilginizi çekeceğini düşünüyorum.

 
Üst