İştah Kesen Yiyecekler Nelerdir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İştah Kesen Yiyecekler Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da


Merhaba arkadaşlar 34 yaşındayım işim gereği de çok hareket edemiyorum. Bilgisayar başında çalışıyorum. İştah problemi yaşıyorum. Diyet yapmak istesem de bu konuda başarılı olamıyorum. Boyum165cm, kilo 73 kalça, karın bölgesi ve çevresinin yağlandığı için kötü görünüyor kıyafet sıkıntısı çekiyorum ne giysem kötü duruyor.
Sürekli bir şeyler yerken buluyorum kendimi iştah kesecek yiyecekler nelerdir?
 
Son düzenleme:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba teknoloji çağındayız günümüzde hepimiz bilgisayar başında çalışıyoruz ya da uzun vakitler geçiriyoruz. Fakat bu hareket etmemize engel olmamalı ara ara küçük de olsa yürüyüşler yapmalıyız bulunduğumuz ortamda, tok tutan yiyecekleri tercih etmelisin örneğin;
Yulaf lif bakımından zengin bir besin, yoğurdun içine karıştırıp yiyebilirsin. (yoğurdun karın yağlarını yakmada etkisi var)
Haşlanmış yumurta uzun süre tokluk hissi verir.
Yemek porsiyonu küçük ama salata porsiyonu istediğin büyüklükte olabilir. İçerisinde bol taze dereotu, taze kırmızı biber ve zeytinyağı olmalı
Bademin faydaları saymakla bitmez 1 avuç kadar gün içinde atıştırmalık olarak yiyebilirsin.
1 litrelik ılık suyun içerisine çubuk tarçın ve 1 dilim limon katarak gün boyunca bilgisayarının başında azar azar içebilirsin.
Bu benim diyet listem değil ama kendimi uzun süredir bu şekilde alıştırdım sende yapabilirsin.

Kendimizi diyet yapmaya şartlandırmazsak işimiz kolaylaşır ve sağlığımız açısından da seçtiğimiz yiyecekler yaşam şeklimizi oluşturup bir süre sonra alışkanlık haline dönecektir. Böylelikle önce sağlığımız sonra dış görünüşümüz mutlu olmamızı sağlayacaktır.

Söylediklerimi dene lütfen ve sonucunu merak ediyorum.
Aşağıda sana sitenin linkini atıyorum bunu da izlemeni tavsiye ederim
 
Üst