Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Kan pıhtılaşması nedeniyle hamile kalamayanlar düşük yapan kadınlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nazikemm" data-source="post: 1793"><p><h2><strong>Kan pıhtılaşması nedeniyle hamile kalamayanlar düşük yapan kadınlar kulübü hamilemiyim sitesi</strong></h2><p></p><p>Selam arkadaşlarım ben 9 aylık evliyim ve başımdan iki tane gebelik geçti. Geçti diyorum nihayete erdiremedim ve bir türlü bebeğim olamadı. Pandemi döneminde denk geldi hamileliğim ve doktorla çok iyi konuşamadım anlayamadım. Üzgünlükten kafam mı basmadı bir şeyler geveledi ya da anlattı bu kafa ile ben anlayamadım bilemiyorum. Şimdi sizlere şunu soracağım bana laf arasında <strong><em>kan pıhtılaşması ile düşük </em></strong>yaşamışsın dedi. <strong><em>Düşük yaşayan kadınlar</em></strong> oldu mu aranızda ben iki bebeğimi de <em>kaybettim </em>bana bir yol gösterebilir misiniz ne yapacağım nereye gideceğim yardımcı olur musunuz bana lütfen.</p><p>[ATTACH=full]47[/ATTACH]</p><p></p><p><strong><em>Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar</em></strong> var mı aramızda <strong><em>hamile kalamayanlar</em></strong> aramızda ise ya da yetkililer var ise bana yardımcı olup yönlendirebilirler mi beni ne yapayım nereye gideyim. Bebek istiyoruz eşimle ve korkuyorum bi düşük yaparmıyım diye düşünmeden edemiyorum. Yrdm Pls</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nazikemm, post: 1793"] [HEADING=1][B]Kan pıhtılaşması nedeniyle hamile kalamayanlar düşük yapan kadınlar kulübü hamilemiyim sitesi[/B][/HEADING] Selam arkadaşlarım ben 9 aylık evliyim ve başımdan iki tane gebelik geçti. Geçti diyorum nihayete erdiremedim ve bir türlü bebeğim olamadı. Pandemi döneminde denk geldi hamileliğim ve doktorla çok iyi konuşamadım anlayamadım. Üzgünlükten kafam mı basmadı bir şeyler geveledi ya da anlattı bu kafa ile ben anlayamadım bilemiyorum. Şimdi sizlere şunu soracağım bana laf arasında [B][I]kan pıhtılaşması ile düşük [/I][/B]yaşamışsın dedi. [B][I]Düşük yaşayan kadınlar[/I][/B] oldu mu aranızda ben iki bebeğimi de [I]kaybettim [/I]bana bir yol gösterebilir misiniz ne yapacağım nereye gideceğim yardımcı olur musunuz bana lütfen. [ATTACH type="full"]47[/ATTACH] [B][I]Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar[/I][/B] var mı aramızda [B][I]hamile kalamayanlar[/I][/B] aramızda ise ya da yetkililer var ise bana yardımcı olup yönlendirebilirler mi beni ne yapayım nereye gideyim. Bebek istiyoruz eşimle ve korkuyorum bi düşük yaparmıyım diye düşünmeden edemiyorum. Yrdm Pls [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
sarıkırmızıhangitakımınrenkleridirenbilindiktakımbirinciligdeküçükvebitişikyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Kan pıhtılaşması nedeniyle hamile kalamayanlar düşük yapan kadınlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…