Karın Ağrım Var Ama Hala Regl Olmadım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karnım ağrıyor ama adet olmadım kadınlar kulübü karnım ağrıyor adet olamıyorum hamilemiyim forum'da.​

Merhaba arkadaşlar ya ben 4 gündür karın ağrısı yaşıyorum aslında midem mi ağrıyor karnım mı bilemiyorum ama karnım gibi sanırım. Adet ağrısına da hiç benzetemedim. Adetime de 2 gün var bu karın ağrısını anlamadım çok farklı bir ağrı. Hani adet olacağınız zaman bir ağrı olur ya onun gibi bir ağrı değil. Adetime birkaç gün kala hem karnım kasıklarım hem de belim ağrırdı. Şimdi sadece karnım ağrıyor. Birkaç dakika geçiyor yeniden ağrı giriyor. Böyle durumda ne olabilir acaba fikri olan var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım öncelikle biraz stres ve evham yapmış olabilir misin merak ettim. Daha adetin geçmemiş hani acaba dolaylı olaraktan hamile kaldım mı acaba diye sormak mı istiyorsun. Eğer öyle bir durum var ise hamilelik belirtisi için sadece karın ağrısı varsa bundan bir şey anlaşılmaz. Ve adetine daha 2 gün varken de bir şey denilmez. Kandan test yaptırsan çıkar eğer hamilelik varsa ama idrar testi için adetinin gününün geçmesini bekle derim. İdrar testleri adetin geçmeden yaptığında yanıltıcı olabiliyor canım. Şimdi endişelenmeni istemem ama sadece karın ağrısı sadece hamilelik belirtisi ya da adet belirtisi de olmayabilir. Karın ağrısının birçok sebebi olabilir. Sen eğer çok ağrın olursa doktora görünmende fayda var. Ama çok sıkıntı değilse adetini bekle ve test yap derim içinin rahatlaması için.

Hanımlar stres bildiğiniz gibi her hastalığın kökünde olan bir şey. Maalesef ki şu dönemde de stres olmazsa olmaz hale gelmiş. Stres her hastalığa sebep olabildiği gibi adet gecikmesine de neden olur mu hemen aşağıdan linke tıklamanızı tavsiye ediyorum.


Hem seni hem başka anne olmak isteyen bayanları ilgilendiren yüzde yüz hamilelik belirtileri hakkında aşağıdaki yazıya bakman yeterli olacaktır.

 
Üst