Karınca yumurtası yağı gerçekten tüy azaltıyor mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karınca yumurtası yağı kullananlar kadınlar kulübü karınca yumurtası yağı ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bir zamanlar karınca yumurtası yağı vardı tüyleri azalttığı söylenirdi ama ne derece doğru bilemiyorum. Acaba hala var mı ondan almak istesem nereden alabilirim sizce? Tüyleri gerçekten azaltıyor mu? Nasıl kullanmalıyım faydasını görmek için acaba kullananlar yardım ederse sevinirim. Karınca yumurtası yağı nereden ve hangi markayı almalıyım?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Karınca yumurtası yağı bildiğim kadarıyla İranlı kadınların çok uzun yıllar öncesinden beri tüylerini yok etmekte kullandıkları bir yağ. Karınca yumurtası ya uzun süreli ve düzenli kullanım sonrasında tüyleri azalttığına dair yorumlar yapılmıştır. Bir videoda izledim ve oradaki bayan arkadaş 4 ay kadar kullanıp biraz etkisini gördüğünü söylüyor bana kalırsa Bu ürünü düzenli olarak en az 1 yıl düzenli kullanmak gerekiyor. Peki karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır? Öncelikle karınca yumurtası yağını uygulayacağınız alan tüylerinden temizlenmiş olmalıdır yani tüyler yüzeysel değil kökünden alınmış olmalıdır. Kökünden alınan tüyler sonrasında cilt temizlenerek karınca yumurtası yağı ile uzun süre masaj yaparak uygulanabilir. Bunu eczanelerden temin edebilirsiniz bana kalırsa en güvenli yer eczanedir alabileceğiniz. Karınca yumurtası yağının fiyatı cüzi bir miktar 7 ile 15 lira arasında değişmektedir.

Ben acıya gelemem tüylerimi tüy dökücü kremle alıyorum diye düşünüyorsanız size aşağıdaki linkte güzel bir konu bırakıyorum. "Bana en iyi tüy dökücü krem tavsiyesi verecek olan var mı" konumuzun içeriğinde linkten ulaşabilirsiniz kızlar.

 
Üst