Karıncalardan acil kurtulmak istiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karıncalardan kurtulma yolları kadınlar kulübü karıncalardan nasıl kurtulurum hamilemiyim forum'da.​


Kızlar yetişin. Yeni bir eve taşındık ve 2 gün sonra taşındığımız evin karıncaların karargahı olduğunu anladık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Resmen karıncalar hat kurmuş. Bir hat gelirken, diğer hat gidiyor. Abartmıyorum ama karıncaların üstüne oturun, sizi de götürürler. Kesin ve kalıcı bir çözüme ihtiyacımız var. Sonuçta çocuklarımız ve henüz 10 aylık bir bebeğim var. Çocuklarımın sağlığının da etkilenmesinden korkuyorum. BU açıdan görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Karıncalardan nasıl kurtulurum kolay ve etkili çözüm arıyorum arkadaşlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Evet karıncalar gerçekten büyük bir problem. Ama hamam böceklerine göre biraz ufak bir problem. Lakin evinizi bir an önce tüm böceklerden kurtarmak gerekiyor hani iş temiz olsun, param da var ben uğraşamam diyorsanız hemen bir ilaçlama firması ile görüşmeniz gerekiyor. Kendileri geliyor ve gereken ne ise hemen kalıcı çözüm ile ilaçlama yapıyorlar. Yalnız benim öyle 300 – 500 tl verecek param yok, benimde elim ayağım tutuyor diyorsanız o halde bir aktara gitmenizi tavsiye ederim. Onlar toz ilaç veriyor. Sizde tarifine göre su ile karıştırıyorsunuz ve boş bir cam sil kutusuna karışımı boşaltıyorsunuz. Karıncalardan kurtulmak bu kadar kolay aslında. Ardından evin tüm köşe bucağına sıkıyorsunuz. Deliklere, çatlaklara, balkona, geliş gidiş güzergahlarına iyice sıkmanız gerekiyor. Buda kalıcı bir çözüm oluşturacaktır. Tabi bundan sonra yerlere kırıntı dökmemeniz gerekiyor. Mutfak tezgahında da yemek bırakmamak lazım. Tabii şunu unutmayın ki bu ilaçlama yapmadan önce çocuklar evde olmasın ya da en azından 2 gün evde olmasanız iyi olur özellikle emekleyen bebeğiniz varsa çok sakıncalı olabilir. İlaçlama yapmadan önce eldiven giymeyi unutmayın hatta maske takarsanız faydası olur.

Karıncalar neyse de hamam böceklerinden daha nefret ediyorum diyorsanız. Bundan kurtulmanın yolunu hemen aşağıda linkte size sunmak istiyorum. Hamam böceği gerçekten büyük bir sorun hatta dikkat etmez iseniz evinizi gerçekten istila edebilirler. ''Hamam böceğinden nasıl kurtulurum'' yazımız linkte.

 
Son düzenleme:
Z

zennubebb

Guest
Ya o kadar para vermenize gerçekten gerek yok. Bu zirai ilaç satan yerler var oralara gidiyorsunuz küçük böyle heralde 100 ml bir ilaç var sağlık açısından da sıkıntı yaratmayan ondan alıp kullanmanız gerekiyor. Haricen geçiş yollarına limon da deneyin ama pek işe yaramıyor o da mecburen ilaç kullanacaksınız başka yolu yok bence.
 
Üst