Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Karıncalardan acil kurtulmak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1055" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar.</p><p>Evet karıncalar gerçekten büyük bir problem. Ama hamam böceklerine göre biraz ufak bir problem. Lakin evinizi bir an önce tüm böceklerden kurtarmak gerekiyor hani iş temiz olsun, param da var ben uğraşamam diyorsanız hemen bir ilaçlama firması ile görüşmeniz gerekiyor. Kendileri geliyor ve gereken ne ise hemen kalıcı çözüm ile <strong>ilaçlama</strong> yapıyorlar. Yalnız benim öyle 300 – 500 tl verecek param yok, benimde elim ayağım tutuyor diyorsanız o halde bir aktara gitmenizi tavsiye ederim. Onlar toz ilaç veriyor. Sizde tarifine göre su ile karıştırıyorsunuz ve boş bir cam sil kutusuna karışımı boşaltıyorsunuz. <strong>Karıncalardan kurtulma</strong>k bu kadar kolay aslında. Ardından evin tüm köşe bucağına sıkıyorsunuz. Deliklere, çatlaklara, balkona, geliş gidiş güzergahlarına iyice sıkmanız gerekiyor. Buda kalıcı bir çözüm oluşturacaktır. Tabi bundan sonra yerlere kırıntı dökmemeniz gerekiyor. Mutfak tezgahında da yemek bırakmamak lazım. Tabii şunu unutmayın ki bu ilaçlama yapmadan önce çocuklar evde olmasın ya da en azından 2 gün evde olmasanız iyi olur özellikle emekleyen bebeğiniz varsa çok sakıncalı olabilir. İlaçlama yapmadan önce eldiven giymeyi unutmayın hatta maske takarsanız faydası olur.</p><p></p><p>Karıncalar neyse de hamam böceklerinden daha nefret ediyorum diyorsanız. Bundan kurtulmanın yolunu hemen aşağıda linkte size sunmak istiyorum. Hamam böceği gerçekten büyük bir sorun hatta dikkat etmez iseniz evinizi gerçekten istila edebilirler. <strong><em>''Hamam böceğinden nasıl kurtulurum''</em></strong> yazımız linkte.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/hamam-boceginden-nasil-kurtulurum/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1055, member: 1"] Merhabalar. Evet karıncalar gerçekten büyük bir problem. Ama hamam böceklerine göre biraz ufak bir problem. Lakin evinizi bir an önce tüm böceklerden kurtarmak gerekiyor hani iş temiz olsun, param da var ben uğraşamam diyorsanız hemen bir ilaçlama firması ile görüşmeniz gerekiyor. Kendileri geliyor ve gereken ne ise hemen kalıcı çözüm ile [B]ilaçlama[/B] yapıyorlar. Yalnız benim öyle 300 – 500 tl verecek param yok, benimde elim ayağım tutuyor diyorsanız o halde bir aktara gitmenizi tavsiye ederim. Onlar toz ilaç veriyor. Sizde tarifine göre su ile karıştırıyorsunuz ve boş bir cam sil kutusuna karışımı boşaltıyorsunuz. [B]Karıncalardan kurtulma[/B]k bu kadar kolay aslında. Ardından evin tüm köşe bucağına sıkıyorsunuz. Deliklere, çatlaklara, balkona, geliş gidiş güzergahlarına iyice sıkmanız gerekiyor. Buda kalıcı bir çözüm oluşturacaktır. Tabi bundan sonra yerlere kırıntı dökmemeniz gerekiyor. Mutfak tezgahında da yemek bırakmamak lazım. Tabii şunu unutmayın ki bu ilaçlama yapmadan önce çocuklar evde olmasın ya da en azından 2 gün evde olmasanız iyi olur özellikle emekleyen bebeğiniz varsa çok sakıncalı olabilir. İlaçlama yapmadan önce eldiven giymeyi unutmayın hatta maske takarsanız faydası olur. Karıncalar neyse de hamam böceklerinden daha nefret ediyorum diyorsanız. Bundan kurtulmanın yolunu hemen aşağıda linkte size sunmak istiyorum. Hamam böceği gerçekten büyük bir sorun hatta dikkat etmez iseniz evinizi gerçekten istila edebilirler. [B][I]''Hamam böceğinden nasıl kurtulurum''[/I][/B] yazımız linkte. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/hamam-boceginden-nasil-kurtulurum/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Karıncalardan acil kurtulmak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…