Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Kaynanası ile kavga edenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 59" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar Selma, kaynana ile aynı evde yaşamamanın zor olduğunu empati kurarakta olsa biliyorum bu konuda birçok kadın aynı durumda maalesef sana tavsiyem her ne kadar aynı evde olsanızda eşin ile mutlu olabilmek için öncelikle eşinin sana güvenmesini sağlamalısın eşine sürekli annesini şikayet etmek yerine "o senin annen seni çok seviyor ve seni paylaşmak istemediği için bu şekilde davranması gayet normal " demelisin. Bu şekilde Eşinin sana güvenmesini ve seninle evli olduğu için ne kadar şanslı olduğunu anlamasını sağılacaksın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 59, member: 1"] Merhabalar Selma, kaynana ile aynı evde yaşamamanın zor olduğunu empati kurarakta olsa biliyorum bu konuda birçok kadın aynı durumda maalesef sana tavsiyem her ne kadar aynı evde olsanızda eşin ile mutlu olabilmek için öncelikle eşinin sana güvenmesini sağlamalısın eşine sürekli annesini şikayet etmek yerine "o senin annen seni çok seviyor ve seni paylaşmak istemediği için bu şekilde davranması gayet normal " demelisin. Bu şekilde Eşinin sana güvenmesini ve seninle evli olduğu için ne kadar şanslı olduğunu anlamasını sağılacaksın. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
sarıkırmızıhangitakımınrenkleridirenbilindiktakımbirinciligdeküçükvebitişikyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Kaynanası ile kavga edenler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…