Kehribar Kolye Kullananlara Sormak İstiyorum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kehribar kolye kadınlar klubü kehribar kolye kullananlar kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar bu kehribar kolyeyi artık her yerde görür oldum. Nelere faydası var çok bilgim de yok ama acaba bu koronadan korur mu bizi sormak istedim. Bağışıklığım biraz düşük benim korona olmaktan da çok korkuyorum acaba kehribar kolye alsam faydası olur mu dersiniz? Bir de nereden alınır bu alırsam maaileme almak istiyorum. Fiyatı konusunda da beni aydınlatırsanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Sayın misafirimiz öncelikle merhabalar

Kehribar kolyesi hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse çam reçinesinin fosilleşmesi ile oluşur ve şifa kaynağıdır. Bu sağlık alanında da birçok faydası olunduğu görülmüştür. Benim bildiğim öncelikle ağrıyı azaltma özelliği var. Yine buna bağlı olarak bebeklerin ve hamile anne adaylarının çok sık kullandığı görülür. Faydasını da gören çoktur. Bağışıklığı güçlendirmek için de yine alıp kullanabilirsiniz. Ama şunu belirtmeliyim ki sahtelerinden kaçının alacağınız kehribar kolyenin bir sertifikası olmasına dikkat edin. Gerçek sertifikalı olan ürünler de piyasada boyutuna göre türüne göre 60 ila 400 lira arasında değiştiğini söyleyebilirim aşağı yukarı. İnşallah şifalanırsınız. Aşağıdaki video linkinden bu taşa ait daha detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.

 
Z

zahiş

Guest
Sertifikalı ürünleri satan mağazalardan satın almak gerekiyor fiyat aralığı 70-150 tl arasında n11 den almıştım bende bence alın ve kullanın gerçekten iyi geliyor.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Evet bir misafirimizde sormuş n11 mağazından alınabilir sertifikalı gerçek ürünleri alsınlar zaten alanların yorumları var yorumu yüksek puanı yüksek olan mağazadan alınması yeterlidir.
 
M

Meray

Guest
Kehribarın faydası çok fazla. Zaten binlerce yıl öncesine dayanıyor. Çok fazla bilmediğimiz için yeni yeni duyuldu.
Özellikle diş çıkarma dönemlerinde çok faydalı ve salyayı kesip ağrı kesii özelliği ile huysuzluğu önlüyor.
Bende oğlumda kullandım ve dişler nasıl geldi hiç hissetmedik. Uykusu da düzene girdi.
instagramda bir sayfadan aldım. İsmi @Yollayalim Sayfa hem çok bilgili ve çok ilgili ayrıca fiyat olarak da piyasaya göre uygun.
 
Üst