Kesi yeri fıtığı olabilir mi bende arkadaşlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kesi yeri fıtığı nasıl anlaşılır kadınlar kulubü kesi yeri fıtığı nedir hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben safrakesesi ameliyatı olmuştum ameliyat yerimde tam 4 ay sonrasında bir şişlik belirdi ne olabilir fikri olan var mı? Karnımda şişlikten dolayı doktora gitmeli miyim acaba ne diyorsunuz arkadaşlar. Bu bir sorun olabilir mi? Yani ağrı da yok ama sadece şişlik farkettim doktora mı görünmeliyim yoksa geçici midir? Fıtık filan duydum o olmasın sakın diye aklımdan da geçirmiyor değilim. Kesi yeri fıtığı nasıl anlaşılır nedir tam olarak?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yani eğer şişlik varsa ağrı olmasına gerek yok mutlaka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. Çünkü anlatılandan ben kesi yeri fıtığı olabilir izlenimi aldım. Mutlaka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. Kesi yeri fıtığı ameliyattan hemen sonra da olabileceği gibi yıllar sonra da oluşabilir. Muhtemelen ya doktor hatasından kaynaklı ya da hastadan kaynaklı oluşabilir. Hastandan kaynaklı olarak bazı hastalıklar diyabet gibi ya da ilaç kullanımı buna sebep olabilir. Ya da doktordan kaynaklı da olabilmektedir. Örneğin doktorun ameliyatı düzgün yapmamasından da kaynaklanır. Yani korkutmak gibi olmasın ama yeniden ameliyat gerektirebilir.

Size incelemeniz için bir yazı daha paylaşacağım ama sakın bunu ihmal etmeyin aman. ''Karın duvarı fıtıkları'' yazımızda da kesi yeri fıtığı ile ilgili bilgiler edinebilirsiniz. Yeniden ameliyat gerektiren bir durum var ise kapalı şekilde genel aneztezi ile bölgeye yama yapılarak içten sorun halledilir. Aynı şekilde açık ameliyat ile de bu yapılabilir.

 
Üst