Kimyonlu yoğurt karışımı duyup deneyenler var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kimyonlu yoğurtla zayıflayanlar kadınlar kulubü kimyonlu yoğurtla zayıflama hamilemiyim forum'da.​

Göbek ve basenlerim sinirlerimi bozuyor artık. Yahu pantolonlarım olmuyor ne yapacağım ben. Acilen hem göbekten hem basenden kilo vermem lazım. Kimyonlu yoğurtla zayıflanıyormuş. Ben de yapsam mı diyorum kızlar. Kimyonlu yoğurtla zayıflayanlar varsa anlatabilir mi? Valla şuan karpuz kapuğu yemen lazım deseniz onu da yerim zayıflamak için:) Kimyonlu yoğurt nedir ki? Kaç gün kullanmak lazım bunu kaç kilo verdiriyor ve dediğim bölgeleri inceltiyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kilo almaya gelince çok çok kolayken kilo verirken neden işkence çekeriz bir kadınlar anlamıyorum. Göbek basen de zaten biz kadınların en çok yakındığı bölgelerden. Kilo vermek için de yapmayacağımız şey yok. Ama kilo vermek için her şeyi denemeden önce mutlaka diyetisyene danışın diyorum ben. Örneğin kimyonlu yoğurt ile zayıflama sordunuz belki kimyon sizin midenize ağır gelecek değil mi ama.? Yoğurt oldukça besleyici ve tok tutucu bir besin olmakla birlikte kimyon da sindirim sistemine yardımcı, şişkinliği azaltıcı etkisiyle kilo vermeye yardımcı olmakta. Yoğurtla kimyon birleşince bakın neler oluyor?

Kimyona bayılırım ben yemeklerdeki o aroması harika gerçekten. Bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı kimyon koyarak toksinlerinizden kurtulun sindiriminiz daha hızlı çalışsın gaz problemi şişkinliğiniz anında geçsin. Dolayısı ile kilo vermenize de yardımcı olacak bu ikili. Çok fazla metabolizmayı hızlandırarak bu şekilde kilo vermenize yardımcı olur. 15 günde 10 kilo gibi iddialı bir yazı gördüm size bu kadar iddialı konuşmak istemiyorum ama dediklerimle kilo vermenize yardımcı olacaktır. En hızlı kilo verdiren diyet konulu başlığımızı da bir incelemenizi istiyorum. ''En hızlı kilo verdiren diyet acil kilo vermem lazım'' yazımız hemen aşağıda linkte.

 
Üst