Kızımın öğretmenine hediye arıyoruz

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Öğretmene hediye kadınlar kulubü öğretmene ne hediye alınır hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar. Önümüzdeki hafta kızımın öğretmeninin doğum günü ve kızım öğretmenini çok seviyor. Derslerine çalışmayan çocuğum, Aslı hoca sayesinde derslerinde oldukça başarılı hale geldi. Artık kızım çalış demiyorum. Zaten kendisi oturup çalışıyor ve ağzından Aslı hocayı düşürmüyor. Şimdi de bizi hediye telaşı sardı. Kızım güzel bir şey alalım diyor ve bende katılıyorum. Yalnız hediye alalım derken de öğretmenimizi incitmek istemiyorum. Bu açıdan hediye önerilerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Yani öğretmene ne hediye alınır fikirlerinizi bekliyorum?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle Aslı hocayı kutlamak istiyorum. Çocuğunuzun kalbine dokunabilmiş. Ayrıca çocuğunuz da onu sevdiğinden derslerinde başarılı olmaya gayret ediyor. Böyle hocalara ihtiyacımız var. Benim de size yakın bir hikayem var. Öğretmenlerin maddi olarak zor bir hayat geçirdiklerini biliyoruz. Yalnız çok pahalı bir hediye de kaçmadan işine yarayabilecek bir hediye yerinde olacaktır. Power Bank, Fular, gömlek, belki bir elbise, şal, parfüm, kitap standart hediyeler arasında yer alır. Yalnız maddi durumunuza göre belki mutfağı için bir robot olabilir. Yada hocanız kabul ederse bir tablet. Aslında öğretmenin giyim tarzı ya da kullandığı eşyalar da size ne hediye alınabileceğinin ipuçlarını verir. Ayrıca öğretmene hediye edilebilecek kişiye özel kupa, saat, kalem seti, ev bitkisi de olabilir. Yarım elma gönül alma misali aslında onu da mahcup etmemek adına ufak maneviyatı büyük bir hediye de alabilirsiniz.

Malum yılbaşı da geliyor. Kötü acı dolu bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yıl umarım daha güzel acısız mutlulukla dolu geçer hepimiz için. Peki siz yakınlarınıza yılbaşı hediyesi düşündünüz mü? Aşağıdaki linkten ''yılbaşında arkadaşıma ne almalıyım?'' sorusunun cevaplarıyla siz de yakınlarınıza hediye fikirlerine ulaşabilirsiniz.

 
Son düzenleme:
Üst