Koltuk altımdaki sivilceden kurtarın beni

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Koltuk altı sivilcesi kadınlar kulubü koltuk altı sivilce ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​


Bazen derler ya fazla kilo başa bela diye. Gerçekten de fazla kilo başa bela. Durmadan farklı farklı rahatsızlıklar çıkmaya başladı. Hele hele bu son karşılaştığım tam baş belası Allah aşkına yüzümde sivilce çıkardı da, koltuk altında sivilce çıkma nedir yaw şaka yapmıyorum ama 3 gündür var ve ben gerçekten rahatsız olmaya başladım. Bu konuda ki yorumlarınızı bekliyorum. Koltuk altı sivilce ne iyi gelir yardımlarınızı bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Evet dediğiniz gibi kilo başa bela. Ayrıca bazı rahatsızlıklar da ise güler misin? Ağlar mısın? Fazla yağlar, sıkıntı ve problemler bir şekilde vücudun bir tarafından çıkıyor. Ayrıca bu akneler gerçekten de ağrılı oluyor. Zaten toplum arasında da köpek memesi rahatsızlığı da deniyor. Bu sadece koltuk altında değil, kasıklarda da çıkabiliyor. Bu rahatsızlığın tıptaki adı ise Hidradenitis supurative deniyor. Eğer ciddi manada çıkıyorsa ve sürekli rahatsızlık veriyorsa tıptan yararlanmak lazım. Obezite, sigara kullanımı buna en büyük örnek. Bazıları yok olup yerine yenileri de çıkabilir. Böyle durumlarda cildiye doktoruna başvurmak gerekiyor. İlaç ve kremler ile tedavi edilebiliyor. Eğer çok fazla ileri düzeyde ise de cerrahi müdahale gerekebilir. Sürtünmenin azalması için kilo vermeniz gerekiyor. Daha rahat kıyafetler de giymeyi tercih ediniz. Koltuk altı sivilcesi neden olur ve nasıl geçer hemen aşağıda sizler için yazıyoruz.

''Koltuk altı sivilceleri nasıl geçer?''​

  • Öncelikle kilo vermelisiniz obez tarzında kilolu iseniz mutlaka kilo vermelisiniz
  • Sigara kullanımını tamamen bırakmalısınız
  • Rahat ve bol kıyafetler giymeli özellikle pamuklu tercih etmelisiniz
  • Terlemekten kaçının terleme durumunda hemen vücudunuzu kurutun
  • Bu tür sivilceleri tıraş bıçağı ile temizlemeye kalkışmayın.
Mutlaka da bir dermatoloğa başvurun. Kendiniz kurcalamayın fazla. Şimdi iltihaplı sivilce durumunuz varsa tam size göre bir yazı. ''İltihaplı sivilce nasıl geçer'' yazımız ilginizi çekecektir.

 
Üst