Kum Beji Rengi Duvar Boyası Kullanın Kızlar

admin

admin

Administrator
Yönetici

Kum beji rengi duvar boyası nasıl durur ? Marshall Dyo Filli Boya Kum Beji rengine ait örnekler


Evlerinizi olduğundan daha açık renkte ve ferak gösterecek acayip renklerden birisi de benim de evimde kullandığım kum beji rengidir kızlar. Bu renk insanın içini açtığı gibi psikolojik olarak sizleri olumlu yönde etkileyecek ve evlerinizde bulunan bir çok ürün ile, perdeleriniz ile mobilyalarınız ile kombinlerini çok kolay sağlayacaksınız.

Kum beji ile uyumlu renkler hangileridir ?

Her türlü mobilya rengi ve özellikle krem renklerin kum beji ile uyumlarına bayılacaksınız. Evlerinizin bütün alanlarında kullanabilirsiniz. Bana göre en çok, bir evin can alıcı noktası oturma odası olduğuna göre, oturma odasında muhteşem duracaktır. Tabiki sizlere örnekler sunacağım. Görsel olarak eklediğimde daha iyi anlaşılacaktır. Kum beji renginin bilinen markalar özellikle Marshall Dyo Filli Boya markalarından tercih edilmesi daha iyi olacaktır. Her markanın kum beji renklerinin duvarda daha değişik duracağı gözden kaçırılmamalıdır. Yahu ben bu boyayı aldığımda rengi daha mı açıktı daha mı koyu diyeceksiniz buna emin olabilirsiniz. Bu hususta da ustalar sizlere yardımcı olacaktır. Görüşmeden sormadan almayınız.

kum beji ile uyumlu renklere örnek.png

Buradan görüleceği üzere kum bejinin koyu rengi tercih edilmiş ve duvarların kenarında kullanılan beyaz krem renkler aynı zamanda koyu rengi boyanmış bir duvar, krem tonlarda ve kahve tonlarda yastıklar ve üçlü oturma grubunun ne kadar şık durduğuna lütfen bir bakın. Nasıl harika değil mi ?
kum beji rengi duvar boyası marshall.png

Örneğin kum beji rengi ile kahve tonları inanılmaz derecede uyumlu olarak kendini gösteriyor. Yatak odalarında da bu rengi kahverengi ile ya da buna benzer kahve tonlarında koyu bir renk ile kombinlediğinizde, gözlerinizin daha az yorulduğunu hissedeceksiniz. En kaliteli zaman geçrimeniz gereken yatak odasıdır bunu unutmayın. Kum bejine güzel bir örnek kızlar.

Kum beji rengi Filli boya renklerini de unutmayalım

Kum bejini sizlere hemen üstten tanıdık bilindik güzel boya markalarından almanız gerektiğini hatırlatmıştım kızlar. Filli Boya tabiki bunlardan birisidir. Salon dekorasyon örneğinde işleyeceğimiz resme hep birlikte bir göz atalım...
kum beji rengi filli boya salon dekoru.jpg

Buradaki örnekte aslında yapılmaması gereken bir hata yapılmış. Kum beji koyu olarak seçilmiş tamam fıstık yeşili lambalar çok şık durmuş ise de diğer duvarda kullanılan koyu renk ve perdelerin kenklerinin tercihi yanlış olmuş. Eğer evlerinizde sarı lamba kullanacak iseniz daha açık renkleri tercih etmelisiniz.
 
Üst