Loreal 6.1 Küllü Koyu Kumral İle Saç Boyama

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Loreal 6.1 küllü koyu kumral kullananlar kadınlar klubü loreal 6.1 küllü koyu kumral saç boyası kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar saçlarım şuan platin sarı kendi saç rengim kumrala yakın ben de sarıdan sıkıldım artık bu loreal 6.1 küllü koyu kumral bana nasıl gider acaba sarıdan sonra alışabilir miyim? Çok koyu kaçar mı bana? Deneyen var mı yoksa kuaförde mi yaptırsam bilemedim. Aslında görsellerde gördüm rengi çok beğendim ama uzun zamandır da hep sarı tonlarını kullanıyorum tuhaf kaçar mı sarı üzerine. Kendim boyamaya kalksam sarı üzerine nasıl tutar mı hanımlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Renk güzel bir ton ben de bu tonları çok severim. Ama direkt boyalı saç üzerine tabii ki tutmayacaktır. İsterseniz kuaförde aynı rengi yaptırabilirsin. Direkt sarı renk üzerine tutmayabilir. Dipleriniz geldi ise diplerde tutabilir çünkü kumral saçlara sahipsiniz zaten ama sarılar üzerine bir şey diyemeyeceğim. Ama gerçekten güzel seçim 6.1 ton harika enerji verir. Değişim isteyenler için harika bir renk tonu bende mi bu renge boyatsam ne yapsam acaba :) Ombre saça da bayılıyorum hemen alttaki linkten inceleyebilirsiniz ilgileniyorsanız eğer.

 
Üst