Meme Estetiği Yaptıranlar Bunları bilmelisiniz

admin

admin

Administrator
Yönetici
SİLİKON TAKTIRANLAR Meme Estetiği Yaptıran Kadınlar kulübü forum
Gögüsler kadın vücudunun en çekici bölgesidir. Her bayan dolgun ,dik ve iri gögüslere sahip olmak ister.Gögüsler zamanla bir takım nedenler den dolayı deforme olabiliyor.Kilo alıp verme,emzirme , genetik faktörler zamanla gögüsün sarkmasına yol açabiliyor. Gögüs sarkması bayanlar için çok can sıkıcı bir durum. Günümüzde meme estetiği sayesinde sarkan gögüslerden kurtulmak mümkün. Hayalinizde ki gögüslere meme dikleştirme ameliyatıyla kavuşmak mümkün.Meme sarkması ve meme estetiği hakkında ki tüm detaylar yazımızın devamında.


Sarkmış bir gögüse sahip olan bayanlar bozuk bir psikolojiyle internetten bu duruma çözüm aramaya çalışır. İnternette gögüs dikleştiren kremler,gösüs sarkması için bitkisel kürler ilaçlar bildiğiniz para tuzağı..Hiç biri işe yaramıyor. Sarkan derinin kremlerle kürlerle toparlanması mümkün değil. Sarkan bir gögüse sahipseniz bıçak altına yatmayı göze almalısınız. Çünkü tek çözüm bu. Meme estetiği korkulacak bir operasyon değil.Anestezi altında gögüse yapılacak işleme göre bir saatte muhteşem gögüslere kavuşuyorsunuz.Gögüsünüz şayet çok küçük ve sarkmış ise işlem de mutlaka meme protezi kullanılıcak. Damla şeklinde ve yuvarlak protezler var.İstediğiniz formda gögüslere bunlardan birini seçerek kavuşabilirsiniz. Gögüsleriniz çok büyük ise ve yağ dokunuz fazla ise sadece gögüsleriniz toparlanacak böylece dik ve dolgun gögüslere kavuşabilirsiniz.


Meme estetiği günümüzde burun estetiğinden sonra en sık yapılan estetik ameliyatlardan biri. Meme estetiği olmak isteyen bayanlara neden bu ameliyatı olmak istiyorsunuz diye sorulduğunda ; evli olanlar desteksiz sütyen ve gecelikler straplez buluzlar giyemediklerinden eşlerine karşı utandıkları için bunu tercih ettiklerini söylüyor.Evli olmayan bayanların genelde bu ameliyatı tercih etmelerinin sebebi daha diri ve iri gögüs istemeleri. Meme estetiğini sadece deforme gögüslere sahip olan bayanlar tercih etmiyor .Bir çok bayan büyük gögüslere sahip olmak için bir kaç beden büyütmek adına meme protezi bilindik adıyla silikon taktırıyor. Gerek protez taktıranlar ,gerekse protezsiz meme dikleştirme operasyonu geçirenler sonuçtan memnun kalıyor. Sizinde sarkmış ve deforme olmuş gögüsleriniz var ise ilaç krem gibi para tuzaklarına düşmeden estetik cerrahiye başvurmanız en mantıklı çözüm olucaktır.


Meme estetiği yaptırıcak olan bayanların en çok merek ettiği sorulardan biri ameliyat sonrası hamile kalırsam emzirme döneminde tekrar gögüslerim sarkarmı.Hekimler genellikle meme estetiğini gebelik sonrası için tavsiye ediyor.Çünkü emzirme döneminde gögüsler dolgunlaşıcak emmeyle o dolgunluk gidicek meme deforma olucaktır.Şayet gelecekte gebelik planınız var ise meme estetiğini bir zaman erteleyin.Bu konuda en sağlıklı şekilde hekiminiz sizi bilgilendirip yönlendiricektir. Meme estetiği ile ilgili sorularınızı bize bu başlık altından sorabilir,sorularınıza en kısa sürede yanıtlar alabilirsiniz..

Sizler daha önceden buna karar vermiş ve meme estetiği yaptırarak istediğiniz görüntüye kavuşmuş olabilirsiniz. Hangi şehirde yaşıyorsunuz kime hangi hastane ve cerraha gittiniz işlemden memnun kaldınız mı ne kadar ücret ödemesi yaptınız. En önemlisi sizin durumunuzda olan ve meme estetiği yaptırmak isteyen kadınlara ne gibi tavsiyelerde bulunmak istersiniz. Lütfen değerli yorumlarınız ile bizlere destek olun.

KADINLAR KULÜBÜ FORUM
 
Son düzenleme:
Üst