Mersin Mezitlide iyi bir psikiyatrist arıyorum arkadaşlar

S

sorumvar

Member

Mersin Mezitli semt polikinliği psikiyatri kadınlar kulubü mersin mezitli semt polikinliği psikiyatri hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar mersine yeni tayinim çıktı iyi bir psikiyatrist arıyorum bazı sıkıntılarım var görüşmek ve çözüme kavuşturmak için mersin mezitlideyim 3 aydır nerde hangi hastane doktor var bilmiyorum. Mezitli semt polikinliği psikiyatri bölümündeki en iyi doktor hangisi acaba yardımcı olabilir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Son zamanların moda rahatsızlığı da ruhsal bunalımlar herhalde. Herkes bir psikiyatrist psikolog almış başını gidiyor. Allah sonumuzu hayr etsin. Mersin Mezitli semt polikinliği psikiyatri doktorlarına baktığımızda bir tane çok iyi bir doktor var ama randevu ne zamana verir bilemiyorum. Psikiyatri doktorunu da seçmek önemli sizinle yakından ilgilenmeli güzelce dinlemeli sizi. Baştan savma doktorları hiç sevmiyorum doğrusu. Şimdi gelelim Mezitli semt polikinliği psikiyatri bölümü en iyi doktoruna. Uzm. Dr. Engin Ayyıldız ismi çıkıyor ilk olarak karşımıza. Kendisi yapılan yorumlardan anlıyoruz ki hastaları ile iyi ilgilenen bir doktor. Şehir hastanesinde Uzm. Dr. Kenan Temiz. Eğer özel istiyorsanız Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir. Yalnız sanıyorum kendisinin muayenehanesi Mersin'de.

Şu konuya da bir göz atabilirsiniz. Ünlü doktorlardan biri olan ''Psikiyatrist Aydın Demirkol nasıl bir doktor'' Ankarada olup ilgilenenlere inceleyebilirler.

 
Üst