Mikrodalgada poğaça ısıtılır mı nasıl yapılır?

S

sorumvar

Member

Mikrodalgada poğaça nasıl ısıtılır kadınlar kulubü mikrodalgada poğaça kaç derecede ısıtılır hamilemiyim forum'da.​

İyi akşamlar canlarım canım kızım bana mikrodalga diye bir şey hediye etti ama nasıl kullanılır bilmiyorum. Ekmek filan ısıtılıyormuş ya da yemek. Ben de buzluğumda poğaça saklarım hem torunlarım gelince mikrodalgada ısıtıp verebilir miyim çocuklara? Mikrodalgada poğaça nasıl ısıtılır? Sadece poğaça değil tabii kek ekmek yemek nasıl ısıtacağız bilginiz var mı? Hiç kullanmadığım bir şey daha önce kızıma da kullanamam ben bunu dedim ama bilemedim şimdi de.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Mikrodalga mutfakta kadınların büyük kolaylığı diyebilirim. Bazıları zararlı filan diyor bende de var kullanmıyorum çok yani hızlı ısıtma yaptığı için pek güvenemiyorum ama kullanımında büyük kolaylık olduğu için zamanı kısıtlı olanlar için çok tercih edilmekte. Her şey ısıtabiliyorsunuz ama kurallarına uyarak tabii. Mikrodalga içeriğinde bulunan lazer ile yiyeceklere ısı uyguladığı için yiyecekleri de ona göre zamanlama yapmak gerekiyor. Fazla zamanlama ayarladığınızda ya çok fazla ısıtıp pişirecek kurutacak ya da hiç ısıtmayacaktır. Özellikle belirtmeliyim ki ısıtma işlemi yaparken kesinlikle metal şeyler koyup çalıştırmıyorsunuz yoksa yangın çıkarabilir aman dikkat. Poğaça da ısıtabilirsiniz mikrodalgada.

''Mikrodalgada poğaça nasıl ısıtılır''​

  • Buzluktan çıkardığınız ya da bayatladığına inandığınız poğaçaları poşeti ile mikrodalga içine yerleştirin
  • 1 dakikaya ayarlayın ve kapağı kapatın
  • 1 dakika dolduğunda zaten uyarı sesini duyacaksınız mikrodalga kapanacaktır poğaçalarınız yumuşacık şekilde hazır olacaktır.
Poğaça filan deyince hemen peynirli börek tarifi geldi aklıma hemen sizinle de paylaşmak istedim. ''Peynirli börek tarifi arıyorum denenmiş olsun ama'' diye merak edenler hemen yazımızı inceleyebilir harika börek tarifine ulaşabilirsiniz.

 
Üst